- Makaleler
- 4
Daha fazla
Ne gibi kötü olaylar hocam? Dağıtım yapan kişileri elimizden kaçırmamız üzücü bir şey bence.En son kötü olaylar yaşadı, işletim sistemine buradan ulaşabilirsiniz.
Sanırsam banlanmıştı dağıtım yapan kişi sonra kötülemek için başka forumlarda konu açmıştı. En azından ben bu kadarını biliyorum.Ne gibi kötü olaylar hocam? Dağıtım yapan kişileri elimizden kaçırmamız üzücü bir şey bence.![]()
PiluX nasıl geliştirildi? : Tüm dosyalar, 2021'de "PiluX Custom OS" projesiyle beraber paylaşılacaktır. PiluX'un halen geliştirilmeye devam edildiğini, herşeyin açık kaynak kodunu veremeyeceğimizi ve C++ üzerinden yazılmış TeTeOS yazılımları gelebileceğini unutmayın.
Terminal nasıl açılır? : Masaüstü geldikten sonra SUPER + R yaparak açabilirsiniz. Eğer cihazınızda önemli veriler bulunuyorsa ve Linux'e hakim değilseniz kullanmanız ÖNERİLMEZ.
İşletim sistemini zaten açık kaynak olarak yayınlamak zorunda. Eğer kendi uygulamaları varsa paylaşmayabilir.Bu iki madde sıkıntılı duruyor. TeTeOS.Net sayfasından alındı.
Yani hâla geliştiriliyor mu?Merkit hocam o, işletim sisteminin yeni sürümü çıktıktan sonra askere gitti, geri geldi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.