Pinciamca isimli siteden UC satın almak

Orayı bilmiyorum daha önce hiç duymadım ama playsel'den alabilirsin orası güvenilir şikayeti bile yok yeni site galiba
 
Bahsettiğiniz siteden 'Pinciamca' dan 100TL Steam Cüzdan Kodu aldım 87 TL'ye sıkıntı çıkmadı alıcak arkadaşlara bilgi.
Kodunuzun gelmesi 10dakikadan fazla sürerse canlı desteğe yazarsanız çok çabuk ilgileniyorlar
 
Merhaba reklamlarını gördüm Pinciamca bu siteden daha önce hiç alışveriş yapan oldu mu güvenilir mi?

Bende şimdi güvenilir mi değil mi diye arkadaşın da aldığı 100TL Steam cüzdan kodunu aldım ve hiçbir sıkıntı yoktu siparişler kısmında direkt cüzdan kodu vardı ve Steam'e hemen kodu girdim oldu. Yani güvenilir bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz.
 
Kesinlikle kimse bu siteden alışveriş yapip parasini kaptirmasin. Dolandirici bu site arkadaşlar. Para tuzağı.
1654729939783.png
Konuyu açtığımdan beri her ay min 1k harcıyorum hiç sorun yaşamadım arkadaş ne sıkıntı yaşadı bilmiyorum ama iletişime geçerse çözeceklerine eminim. Bana çok yardımcı oldular çünkü. Sürekli pubg mobile hesaba uc çekerim bizim klandakilere de 100k'yı geçecek kadar uc yüklettik hepsi sorunsuz yüklendi. SIkıntı nedir bilmiyorum ama umarım sorununuz çözülür.
 
Eki Görüntüle 1413544konuyu açtığımdan beri her aymin 1K harcıyorum hiç sorun yaşamadım arkadaş ne sıkıntı yaşadı bilmiyorum ama iletişime geçerse çözeceklerine eminim. Bana çok yardımcı oldular çünkü. Sürekli PUBG Mobile hesaba UC çekerim bizim klandakilere de 100K'yı geçecek kadar UC yüklettik hepsi sorunsuz yüklendi. Sıkıntı nedir bilmiyorum ama umarım sorununuz çözülür.

Ben bunun mantığını anlamadım. 100TL Steam cüzdan kodu 110TL. Neden parayı 100 lira olarak direkt Steam'e atmak yerine 110 lira verip buradan alınıyor?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı