Steam Hesap satın almak

Sürenin garantisi yok. 1 hafta 1 gün 1 ay, satıcıya göre değişir.
Arkadaşın bahsettiği hesaplar istediğin oyunun bulunduğu ucuz yollu hesaplar ve bu hesaplar birden fazla kişiye satıldığı için ileride kapatılır yüksek ihtimalle. Sizin bahsettiğiniz ise şahsi satışı yapılan hesaplar.
Bu arkadaşın dediğinden bahsettim.

Hikayeli oyunlarda hesap paylaşımı ile oyunu korsan oynamayıp virüssüz ve en güncel haline ulaşabiliyorsun sadece Online desteği yok. Ucuz oluyorlar ve güzel oluyorlar denenebilir.

Arkadaşlar merhaba konuya biraz geç kalmış olabilirm ama yakın zaman da ben de Steam hesabı satın aldım hesaba baktığım da daha önce hiç satın alım yapılmamış ve boş hesaptı sadece CS vardı steeam quardı falan da ekledim ama satıcı kredi kartı ile satın alım yaparsan hesap ban yer dedi Steam cüzdan kodu ile al dedi ben de öyle yaptım hesabı tekrar geri alma şansı var mı çünkü harcama makbuzunu ilk defa ben yaptım.

Arkadaşlar merhaba konuya biraz geç kalmış olabilirm ama yakın zaman da ben de Steam hesabı satın aldım hesaba baktığım da daha önce hiç satın alım yapılmamış ve boş hesaptı sadece CS vardı steeam quardı falan da ekledim ama satıcı kredi kartı ile satın alım yaparsan hesap ban yer dedi Steam cüzdan kodu ile al dedi ben de öyle yaptım hesabı tekrar geri alma şansı var mı çünkü harcama makbuzunu ilk defa ben yaptım.
Her türlü alır. Harcama yapma.

Sadece CS olan hesapta sadece CS oyna. Hesaba yatırım yapma. 20 yıl sonra AA benim böyle bir hesabım vardı deyip geri alabilir.

Sadece CS olan hesapta sadece CS oyna. Hesaba yatırım yapma. 20 yıl sonra AA benim böyle bir hesabım vardı deyip geri alabilir.

Eyvallah hocam ama hesapta hiçbir şey yoktu ne bir Steam gruad ne bir satın alım bomboş hesap biraz eski tarihli o yüzden hoşuma gitti bu hesabı kullanmak istedim ben de.

Eyvallah hocam ama hesapta hiçbir şey yoktu ne bir Steam gruad ne bir satın alım bomboş hesap biraz eski tarihli o yüzden hoşuma gitti bu hesabı kullanmak istedim ben de.
Steam guard'ı olup olmaması bir şey ifade etmiyor. Hesaptaki bütün bilgileri sıfırdan değiştirsen bile, kişi hesabı geri alabilir. Satın alınmış bir hesaba yatırım yapmak mantıklı değil.

Steam Guard'ı olup olmaması bir şey ifade etmiyor. Hesaptaki bütün bilgileri sıfırdan değiştirsen bile, kişi hesabı geri alabilir. Satın alınmış bir hesaba yatırım yapmak mantıklı değil.

Evet tabii ki öyle, hesap alma dediğin istediğin bir oyun olur onun hesabını alır oyunu oynarsın. Hesap alıp onu ana hesap yapmak delilik.

İlk alışveriş talihi ve kredi kart bilgileri ile, o hesabı çok kolay şekilde alır.

Geri
Yukarı