Ping değeri

1608878216996.png

Şu an 4 cihazdan canlı ders açık. 2 cihaz yayın veriyor 2 cihaz verilen yayını alıyor değerler böyle. (Tabi altyapıda önemli.)
@326001 hocam altını çizdiğim kısmı İstanbul/Superonline olarak değiştirirsen pingin düşecektir.

1608878360699.png

Kim diyormuş ya 🤣.
Ayrıca ben oyunda en iyi pinge sahip oluyorum genel olarak nasıl bir ping kaybımış.

Kullandığı DOCSIS 3.0 teknoloji olduğu için VDSL göre genelde 6-8 arası ping falan biraz daha veriyor. Bazıları 3 ms daha fazla alıyor. Ama araştırdığımda 8 ms daha fazla verildiği söyleniyor.

Kullandığı DOCSIS 3.0 teknoloji olduğu için VDSL göre genelde 6-8 arası ping falan biraz daha veriyor. Bazıları 3 ms daha fazla alıyor. Ama araştırdığımda 8 ms daha fazla verildiği söyleniyor.

Yok öyle bir şey her DOCSIS 3.0 kullanan kişiler 5-10 ms alır Max ama eğer kullanım yoksa kullanımda bile 10 ms alıyorum yükleme yaparken.

@Talha murat aynoı sunucuya Speedtest yaptım bende 3 ms geldi VDSL altyapıda. Sende en düşük 8 görmüşsün. Aramızda 5 ms var.

Eki Görüntüle 799616

5 MS alıyorum düşüyor arada ama evet fark var.
@Talha murat aynoı sunucuya Speedtest yaptım bende 3 ms geldi VDSL altyapıda. Sende en düşük 8 görmüşsün. Aramızda 5 ms var.

Eki Görüntüle 799616

Türk Telekom değilmi senin.

Eki Görüntüle 799616

Bir indirme yaparken test yapar mısın bakın ben yükleme yaparken kullanırken test yapıyorum ping çok düşük.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı