Razer DeathAdder V3 Pro mouse takılması

arkamin

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rtx 4060 ti 8 GB - İ5 14400F - 16 GB RAM 3600 mhz - 1 TB M2 SSD - COUGAR SIVI SOĞUTMA
Selamlar. Razer farem bugün takılmaya başladı. Yani faremi kaydırırken arada kaydırma duruyor ya da yavaşlıyor ve sonra devam ediyor. Kablo ile bağladığımda da aynı sorun devam ediyor ve işaretçi hızını arttır seçeneğini kullanmıyorum. Nasıl bu durumu çözerim FPS oyunlarında çok sıkıntı çıkarıyor.

Selamlar. Razer farem bugün takılmaya başladı. Yani faremi kaydırırken arada kaydırma duruyor ya da yavaşlıyor ve sonra devam ediyor. Kablo ile bağladığımda da aynı sorun devam ediyor ve işaretçi hızını arttır seçeneğini kullanmıyorum. Nasıl bu durumu çözerim FPS oyunlarında çok sıkıntı çıkarıyor.

Mouse Hz'si bilgisayarınızı zorluyorsa ondan olabilir.

Mouse Hz'si bilgisayarınızı zorluyorsa ondan olabilir.

Bilgisayarım güçlü bir bilgisayar. 1000 Hz mouse kullanıyorum. 4060 Ti i5 14400F 16 GB RAM 1 TB M.2 SSD'im var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sensöre bir üflemeyi dene toz vb. varsa. Kablo ile bağladığında da sorunun devam ediyor olması, kablosuz bağlantıdan sorunun kaynaklanmadığını gösteriyor.

Garantisi varsa gönderirsin.

Sensöre bir üflemeyi dene toz vb. varsa. Kablo ile bağladığında da sorunun devam ediyor olması, kablosuz bağlantıdan sorunun kaynaklanmadığını gösteriyor.

Garantisi varsa gönderirsin.
Az önce mousepadde hiç çalışmıyordu direkt hareket etmiyordu şimdi sensöre üfledim hareket ediyor şu anda imleç ama hala takılıyor.

Hocam aklıma nasıl gelmedi bilmiyorum ama bilgisayarımdaki USB girişinde sorun vardı arada bozuluyordu unuttum şimdi aklıma geldi yerini değiştirdim USB girişindeki sorun düzeldi teşekkürler yardımlar için. Direkt konu açtım panikle mouse bozuldu mu vs. diye :D

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı