AYigit07
Decapat
Ben dün Ea Play ve Xbox Game Pass aldım hala verilmedi her yerden size yazdım geri dönüş yapmadınız. 24 saat demiştiniz hala bekliyorum.Ürün 24 saate teslim edilir zaten.
Ben dün Ea Play ve Xbox Game Pass aldım hala verilmedi her yerden size yazdım geri dönüş yapmadınız. 24 saat demiştiniz hala bekliyorum.Ürün 24 saate teslim edilir zaten.
Ben dün EA Play ve Xbox Game Pass aldım hala verilmedi her yerden size yazdım geri dönüş yapmadınız. 24 saat demiştiniz hala bekliyorum.
Bilgilendirme Mail'i gönderildi, süre 72-96 saat arası değişebilir yoğunluktan dolayı. Anında teslimat garantili ürünümüz bulunmuyor maalesef.
Ben de dün gece 4'de bir oyun satın aldım. Canlı destek olarak sunulan bir panelin cevap vermesi umuduyla bekliyorum.
Whatsapp numaranız nedir? Sitenizde veya başka yerlerde bulamadım.Merhaba, yüzlerce mesaj gelince maalesef Jivochat'i devre dışı bırakmak zorunda kaldık, mail atabilir veya WhatsApp canlı destek hattına yazabilirsiniz.
WhatsApp numaranız nedir? Sitenizde veya başka yerlerde bulamadım.
Ben 3tl kod aldım gelen kod kullanılmış çıktıMerhabalar, pinti Store'den alışveriş yapacaktım ama internette arattım hiçbir bilgi çıkmadı. Onlara sorduğumda yeniyiz dediler. Büyük bir YouTuber kanalının sponsoru olmuşlar oradan gördüm. Aranızda buradan alışveriş yapan varsa cevaplayabilir mi? Teşekkür ederim.
Ben 3TL kod aldım gelen kod kullanılmış çıktı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.