En ucuz 460-500 civarı.Peki mekanik ve kaliteli klavyeler kaç tl den başlıyor?
Hocam önerir misiniz? 500Tl civarı mekanik klavye.En ucuz 460-500 civarı.
Hocam önerir misiniz? 500TL civarı mekanik klavye.
Bunlar mekanik değil mi? Anlamıyorum da.![]()
Sarftech T60 Siyah Rgb Uygulamalı Kırmızı Red Switch Gaming Klavye Rgb Kablolu Gaming Oyuncu Klavyesi - Fiyatı, Yorumları
Sarftech T60 Siyah Rgb Uygulamalı Kırmızı Red Switch Gaming Klavye Rgb Kablolu Gaming Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
Gamepower Overlord Red Kırmızı Switch 88 Tuşlu Compact Türkçe Q Mekanik Oyuncu Klavye - Fiyatı, Yorumları
Gamepower Overlord Red Kırmızı Switch 88 Tuşlu Compact Türkçe Q Mekanik Oyuncu Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Sarftech klavyeyi kullanmadım fakat hemen bozulduğunu duydum, diğer ikisi güzel klavye. Şu anda Gamepower compact kullanıyorum idare eder seviyede.
Evet, karışık olarak attım red switch blue switch bularak alabilirsiniz.Bunlar mekanik değil mi? Anlamıyorum da.
Hangisini önerirsiniz?Evet, karışık olarak attım red switch blue switch bularak alabilirsiniz.
Gamepower öneririm fakat bu markaya karşı haklı olarak büyük bir önyargı var. Ben almadan önce de korkuyordum bozulur mu falan diye fakat bir sıkıntı çıkmadı.Hangisini önerirsiniz?
Mekanik sesi güzel mi klasik mekanik klavyeye benziyor mu?Gamepower öneririm fakat bu markaya karşı haklı olarak büyük bir önyargı var. Ben almadan önce de korkuyordum bozulur mu falan diye fakat bir sıkıntı çıkmadı.
Mekanik sesi güzel mi klasik mekanik klavyeye benziyor mu?
Mekanik sesi güzel mi klasik mekanik klavyeye benziyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.