Pire olduğu nasıl anlaşılır?

EndoBero

Hectopat
Katılım
13 Ocak 2021
Mesajlar
775
Daha fazla  
Cinsiyet
Diğer
Arkadaşlar, bugün yavru bir kediye dokunduk. 10 dakika sonra annem elinde bir böcek tutuyordu. Onu hemen bir poşete koyduk. Çok zıplıyordu ama kanatları da var gibiydi. Kanatları olmayabilir, emin değilim. Fotoğrafını koyacağım ama çok zıpladığı için bulanık çıktı. Umarım anlarsınız. Bu arada annemden 2-3 tane daha çıktı. Ayrıca aynı kediyi 2 gün önce ben kucağıma almıştım. Bende neden çıkmadı? Annem kene falan diyor ama keneye hiç benzemiyor.
 

Dosya Ekleri

  • 31b1ddaa-0a3a-4982-9673-fac6bbc130fe.jpg
    31b1ddaa-0a3a-4982-9673-fac6bbc130fe.jpg
    48,6 KB · Görüntüleme: 216
Son düzenleyen: Moderatör:
Bildiğimiz pire hocam, eğer saç gibi yerlere girerse çok çabuk ürer.
Kurtulması çok zordur ama pire ilacı ile güzelce saç yıkanırsa kurtulabilirsiniz. Ayrıca evi havalandırmayı da ihmal etmeyin, başıma birçok kez geldi ve rahatlıkla kurtulabildim. (Sokak kedilerini beslerken hep başıma geliyor)
 
Bildiğimiz pire hocam, eğer saç gibi yerlere girerse çok çabuk ürer.
Kurtulması çok zordur ama pire ilacı ile güzelce saç yıkanırsa kurtulabilirsiniz. Ayrıca evi havalandırmayı da ihmal etmeyin, başıma birçok kez geldi ve rahatlıkla kurtulabildim. (sokak kedilerini beslerken hep başıma geliyor)

Yani sadece saça yapsak olur mu? Yoksa tüm evi mi temizlememiz gerekiyor.
 
Yani sadece saça yapsak olur mu? Yoksa tüm evi mi temizlememiz gerekiyor.

Evi normal bir şekilde havalandırıp temizlerseniz bir sorun olmaz, en azından riski düşürürsünüz.
Saç ve vücudu güzelce yıkamak gerekir, özellikle vücut bölgesinde kıl olan her yer daha özenli yıkanmalıdır. Pireler saç, tüyün çok olduğu yerlerde yaşayabiliyor.
 

Geri
Yukarı