Piri Reis denizcilik hakkında bilginiz var mı?

Kayınçom 1 hafta önce geldi. Bedava olarak ayda 8 GB internet veriyorlarmış gemide. Artık çoğu firmada personellerde faydalanabiliyor.
Bazı firmalar o satcom leasing için para ayırıyor çünkü PMS, ECDIS, ADP, AVCS ve gemi-şirket haberleşmesi için çok pratik hatta Afrika kıtasına çalışan özellikle kuruyükler ve konteynr gemileri için olmazsa olmaz. Şirket kiralamışken personel ve zabitler için de paket alıp dağıtabiliyor. Nispeten daha yakın çalışan gemilerde de chatsim yada o ülkenin simkartları, onlar da yoksa yurtdışı paketleri baya bir idare ediyor gemideyken.
 
Yani firmanın bana söylediği günü birlik gidip kayıt yaptırıcam sonra kendi şehrime geri dönüp online kurs alıcakmışım 12 gün sonunda verilecek belgeler vesaire gelince beni arayıp istediğim yük gemisi veya garsonluk yapabileceğim bir gemide çalışma imkanı sunucaklarmış internetten okudum bu firmadan yükselen işinden memnun olan çok kişi var gidip gitmemelimiyim çok kararsızım
 
Yani firmanın bana söylediği günü birlik gidip kayıt yaptıracağım sonra kendi şehrime geri dönüp Online kurs alacakmışım 12 gün sonunda verilecek belgeler vesaire gelince beni arayıp istediğim yük gemisi veya garsonluk yapabileceğim bir gemide çalışma imkanı sunucaklarmış internetten okudum bu firmadan yükselen işinden memnun olan çok kişi var gidip gitmemeli miyim? Çok kararsızım.

"Kamarot" eğitimi o zaman. "İstediğin gemide çalışma imkanı" çok iddialı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
"Kamarot" eğitimi o zaman. "İstediğin gemide çalışma imkanı" çok iddialı.
Evet banada imkansız geldi hani bunun okulu vardır okursun bi yerlere gelirsin eyvallah çekersin ama çok sayıda çalışanı övmüş etmiş içime sindi gidip gitmeme olayında kararsızım iyice düşünüp kararımı vericem hepinize cevaplarınız için çok teşekkürler
 

Yeni konular

Geri
Yukarı