Evet, çok fark vardır. Biri 220 IPS diğeri 650 IPS.
5 kere alışveriş yaptım biri de Attack Shark Mouse idi. Hiçbir sıkıntı çıkmadı.Teşekkürler Temu'dan sipariş edeceğim sıkıntı çıkar mı?
Sorun çıkmaz ama hangi fiyata alıyorsunuz hocam?Teşekkürler Temu'dan sipariş edeceğim sıkıntı çıkar mı?
Evet, çok fark vardır. Biri 220 IPS diğeri 650 IPS.
Sorun çıkmaz ama hangi fiyata alıyorsunuz hocam?
Tamam hocam sorun yok o zaman. İndirimle alınabilirken normal fiyattan almayın diyecektim ama gerek kalmamış, hayırlı olsun şimdiden.İndirimle 33TL gösteriyor vergiyle 500'e geliyor fiyatları hakkıında hiçbir fikrim yok benim M300s i 400'e almıştım sanırsam iyi.
Aşırı gerekli olduğunu düşünmüyorum, hem işlemciyi yoruyor hem de daha hızlı şarjını bitirir. 1khz de yeterli olur hocam.300 TL daha ekleyip 8K alabilirdim para çıkmadı
saol hocam kargo süresi hakkında bilgin varmıdır acabaTamam hocam sorun yok o zaman. İndirimle alınabilirken normal fiyattan almayın diyecektim ama gerek kalmamış, hayırlı olsun şimdiden.
Çok değişiyor ama ortalama 2-3 hafta diyebilirim.saol hocam kargo süresi hakkında bilgin varmıdır acaba
3327 ile 3395 arasında cidden büyük bir fark var.Arkadaşlar aktif olarak Lenovo Legion M300s kullanıyorum. Ajazz AJ159'a geçmeyi düşünüyorum. Sensörleri arasında çok bir fark var mıdır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.