LinuxamaWindows
Centipat
Daha fazla
PixelExperience ROM kurmak istiyorum tabletim ile bugjeager denen uygulama ile PixelExperience kendi recoverysini kullanacağım. Ancak Fastboot flash recovery yazınca tek seferlik recovery atıyor cihaza ben ROM'u kurduktan sonra PixelExperience recovery tamamen kurulacak mı yoksa gidecek mi ben elimle tekrar mı atacağım başka sürüm kurmak istediğimde cihaz Redmi 9T lime 4/128
Derseniz neden tabletle atıyorsun bilgisayarın yok mu? Var ama Linux çalıştırıyor bu birinci sorun ikinci sorun evde sadece tek kablo var o da tip cden tip cye evdeki tek tip C cihaz da tabletim. Linux ve Windows bu tip C kabloyu anlamıyor. Dönüştürücü de yok durum bu açıklayın ilk defa yapacağım. Bu arada saçma sorular sormayın bootloader kilidi açık
Derseniz neden tabletle atıyorsun bilgisayarın yok mu? Var ama Linux çalıştırıyor bu birinci sorun ikinci sorun evde sadece tek kablo var o da tip cden tip cye evdeki tek tip C cihaz da tabletim. Linux ve Windows bu tip C kabloyu anlamıyor. Dönüştürücü de yok durum bu açıklayın ilk defa yapacağım. Bu arada saçma sorular sormayın bootloader kilidi açık