Plaj vücudu için bulkta ne kadar kilo alınmalı?

2nattydu

Hectopat
Arkadaşlar 5-6 aydır fitness yapmamla birlikte aşırı kilolu halden düzgün toparladım vücudu. Şimdi hedefim bir plaj vücudu. Su an yağ oranım 18'lerde, hafif bir göbek var ama bulktayım 1 haftadır. Boyum 168 kilom 64. Bu vücudu elde etmek için kaç kiloya kadar çıkıp definasyona girmeliyim? Ektekine yakın bir vücut istiyorum ve çalışıyorum.

FXjDDEHXwAIbarJ.jpg

Skinny fat durumu var sanırım sen de Ağırsağlam bunun için video yapmıştı izlemeni öneriririm.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yağ oranını yüzde 8-9 yaparsan olabilir.

Skinny fat durumu var sanırım sen de Ağırsağlam bunun için video yapmıştı izlemeni öneriririm.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yok dostum skinny fat değilim. Bulk sonrası definasyona gireceğim o ayrı fakat define öncesi kaç kg olmamı önerirsiniz.

Yok dostum skinny fat değilim. Bulk sonrası definasyona gireceğim o ayrı fakat define öncesi kaç kg olmamı önerirsiniz.

Dostum 64 kilo olduğunu ve yağ oranının 18'lerde olduğunu söylüyorsun boy kilo endekslemesi yaparsan skinny fatden başka bir seçenek kalmıyor. Diğer soruna gelince net bir kg veremem definasyona ayıracağın süre doğrultusunda bir kiloya cıkman gerekli benim kendi tercihim olarak ben 177'yim Max 80-81 de geziniyorum boy uzunluğunun 2-3 kilo üstü genelde temiz- kirli beslenme için ideal kendi görüşüm.

Dostum 64 kilo olduğunu ve yağ oranının 18'lerde olduğunu söylüyorsun boy kilo endekslemesi yaparsan skinny fatden başka bir seçenek kalmıyor. Diğer soruna gelince net bir kg veremem definasyona ayıracağın süre doğrultusunda bir kiloya cıkman gerekli benim kendi tercihim olarak ben 177'yim Max 80-81 de geziniyorum boy uzunluğunun 2-3 kilo üstü genelde temiz- kirli beslenme için ideal kendi görüşüm.

Peki bulka devam edip define mi olayım yoksa bir skinny fat olayını mı deneyeyim.

Peki bulka devam edip define mi olayım yoksa bir skinny fat olayını mı deneyeyim.

Bence her halikürda kilo alman gerekiyor zaten attıgım videoda da kilo alman gerektiğini söylüyor günlük kalori ihtiyacını hesapla bmr calculaterden günlük ihtiyacının 500-800 kcal fazlasını alman yeterli olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı