Plantronics Gamecom 388 Kulaklık İncelemesi

Hiçbir sorun yok. Kulaklığın performansından gayet memnunum. Tek eksiği yüksek ses seviyesinde sesi dışarıya veriyor(sizin için çok önemliyse bunu göz önünde bulundurun). Fakat çok yüksek ses seviyesi uzun süre kullanamıyorum şahsen .Tekrar alacak olsam aynı kulaklığı seçerdim

Sipariş veriyorum o zaman hocam .

Hocam hayırlı olsun bu fiyat bandında alınabilecek en iyi kulaklık diyebiliriz güzel bir tercih.

Teşekkürler hocam. Yorumuna kesinlikle katılıyorum. Çok memnunum üründen.

Hocam konuyu hortlatıyorum ama kulaklığın FPS oyunlardaki performansı nasıl gelen seslerin konumu rahatça anlaşılabilmekte mi?
Bir süre CS:GO oynadım seslerin yerlerini rahatça algılayabiliyorum. Tabi ufak yanılmalar da yaşadığım olmuştu.

Hayırlı olsun çok güzel bir tercih yapmışsınız. Gamepower Medusa adında bir kulaklık aldım. Meşhur bir youtube kanalında ki çocuğun ballandırmasına inandım. Pişmanım. Bir mikrofon, nasıl olurda, dinlediğin sesi kayıt eder. Bariz bir şekilde sesi %30 yaptığım anda, kendi sesim ile birlikte, mikrofon kulaklıkta çalan sesi kayıt ediyor, uzaktan alıyor tüm sesleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…