Plase Update your AMD Radeon driver hatası

Serhat_0612

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, önceden APU sistem kullanıyordum. Battlefield 1 rahatlıkla oynuyordum hata çıkmadan yani, bugün AMD Radeon RX 6600 aldım Battlefield 1'e girerken bu hatayı verdi. Bir sürü çözüm denedim fakat olmadı, kayıt defterinden düzeltmeye çalıştım olmadı. Bazıları dedi APU sistemi devre dışı bırak yaptım olmadı sürücüler güncellemesi son Windows son sürümde hepsi fakat ne yaparsam yapayım bir türlü düzeltemedim.

Dosya Ekleri

• IMG_20220916_032015.jpg
    IMG_20220916_032015.jpg
    274,5 KB · Görüntüleme: 84
Son düzenleyen: Moderatör:
Amd sitesinden güncel driveri indirin
Yaptım defalarca olmadı

Önce güvenli modda DDU programı ile önceki sürücülerin hepsini silin, daha sonra Buradaki bağlantıdan güncel sürücüyü indirip kurun sorun düzelecektir.
Yalnız gönderdiğin link xt ninkime ait

Önce güvenli modda DDU programı ile önceki sürücülerin hepsini silin, daha sonra Buradaki bağlantıdan güncel sürücüyü indirip kurun sorun düzelecektir.
Yalnız gönderdiğin link xt ninkime ait

Son düzenleme:
Merhaba, bilgisayarımda Ryzen 5 5600G işlemci vardı APU sistem olarak kullanıyordum. Battlefield 1'i rahatlıkla oynuyordum fazla FPS almasam bile hata falan vermiyordu. Ondan sonra kendime AMD Radeon RX 6600 satın aldım ve Battlefield'e girdiğim de böyle bir sorunla karşılaştım. Ekran kartının hiç sürümü yokmuş gibi gösterdi. Her türlü şeyi denedim fakat çözüme ulaşamadım. DDU programı ile de denedim olmadı kayıt defterini denedim olmadı her şeyi denedim fakat olmadı. Yardım etseniz çok mutlu olurum.

IMG_20220916_032015.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı