Plase Update your AMD Radeon driver hatası

Merhaba, yeni ekran kartı aldım(AMD Radeon RX 6600) Battlefield 1'e girdiğimde böyle bir hata ile karşılaştım. Aklınıza gelebilecek bütün çözümleri denedim fakat hâlâ çözmüş değilim. Birçok kişi kayıt defterinde düzeltiyor fakat bende olmuyor ve driver version 0 olarak gösteriyor.( her şey güncel).neyse sonra ben dedim sadece Battlefield 1 de sadece bu hata vardır, bende Battlefield 5 indirdim, fakat onda da aynı hata ile karşılaştım yazılımsal olarak bir şeyler var fakat düzelmiyor hiçbir türlü çözüme ulaşamıyorum ve bu beni çok üzüyor. Acaba diyorum aldığım ekran kartında mı sıkıntı var?
Şimdiden yardımınız için teşekkür ederim. Umarım çözebiliriz.

Dosya Ekleri

• IMG_20220927_082701.jpg
    IMG_20220927_082701.jpg
    356,6 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, yine aynı konuyla ben. Bu hatayı çözmek için her şeyi yaptım fakat sonuca hâlâ ulaşamadım.
Sorun: Önceden APU sistem olarak AMD Ryzen 5 5600G kullanıyordum. Battlefield 1'de sorunsuz oynuyordum. Sonradan kendime ekran kartı aldım( AMD Radeon RX 6600) sonra BF1'e girmek istediğimde böyle bir hatayla karşılaştım. Bu hata sadece Battlefield serilerinde geçerli. Ekran kartımın driverini olmadığını gösteriyor.

Denediklerim: Kayıt defterindeki çözümü denedim - ekran kartını sürümlerini son sürüm yaptım- ekran kartın sürümünü bir tık düşürdüm- güncellemeleri tam yaptım. APU sistemdeki ekran kartını devre dışı bıraktım ya da sildim. Oyun dosyalarını göz attım. Bütün ekran kartın Drive'lerini silip güvenli sistemde. Sonrada tekrardan yükledim.

Sonuç: 1 aydır sorunu çözemedim ne yaparsam yapayım çözemedim.

Yardımlarınız için teşekkür ederim☺️

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı