Plase Update your AMD Radeon driver hatası

Denicem. Fakat bilgisayarda bi sıkıntın olmaz değil mi yavaşlama falan?
Olmaz. Bu hatanın sebebi çoğunlukla en yeni sürücüye destek getiren updatelerin gelmeden kurulması sonucu oyunun driveri tanımaması.
Yeni driver = daha iyi optimizasyon ve haliyle performans demek ama destek yok :D
Ve çok eski bir driver da kurmadığımız için öyle bir fark olacağını hiç sanmıyorum.

Ekran kartının Driver'ını kurmadan direkt oyuna mı girdin?

Ekran kartının Driver'ını kurmadan direkt oyuna mı girdin?

Driver'i kurdum ondan sonra girdim oyuna.
Başka oyunlarda hiçbir sıkıntı olmadan girebiliyorum.

Bu yazılımla dener misiniz?

Peki, bu program ne işe yarıyor. Şu an bütün sürücüleri sildi sanırım. Şimdi tekrardan son sürümü mü yükleyeceğim?

Bu yazılımla dener misiniz?

Olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Olmaz. Bu hatanın sebebi çoğunlukla en yeni sürücüye destek getiren updatelerin gelmeden kurulması sonucu oyunun driveri tanımaması.
Yeni driver = daha iyi optimizasyon ve haliyle performans demek ama destek yok :D
Ve çok eski bir driver da kurmadığımız için öyle bir fark olacağını hiç sanmıyorum.
Denedim olmadı 🥺

Hayır hala uğraşıyorum fakat çözemedim
Driver versiyonu hiç yokmuş gibi gösteriyor acaba ekran kartı mı sıkıntılı
Ben sorunu WHQL olmayan 22.8.2 Driver sürümüne yükselterek çözdüm eğer bende bu oyun için WHQL olmayan driver denerim diyorsanız sizde en yeni sürümü kurarak sorunu çözebilirsiniz.

Ben sorunu WHQL olmayan 22.8.2 Driver sürümüne yükselterek çözdüm eğer bende bu oyun için WHQL olmayan driver denerim diyorsanız sizde en yeni sürümü kurarak sorunu çözebilirsiniz.
Bende isteğe bağlı olan en güncel sürümü indirdim fakat o da olmadı. Bir kerede bir önceki sürümü yükledim fakat oda olmadı bir türlü çözemiyorum 🥺

Rapor alır mısın?

Rapor alır mısın?

Böyle bir hatayla karşılaştım ne yapmam gerekiyo😢

Dosya Ekleri

• IMG_20220923_174825.jpg
    IMG_20220923_174825.jpg
    363,3 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_20220923_174846.jpg
    IMG_20220923_174846.jpg
    351 KB · Görüntüleme: 34

Technopat Haberler

Yeni konular