Plati.ru GTA V Satın Alma

omeryldz

Hectopat
Merhabalar GTA V fiyatları malum g2a.com dan alsam yine 90 TL ye falan geliyor. İndirim kodları ile hiçbir şey yapamazsam oradan alıcağım. Fakat daha ucuzunu görmüşken sormadan geçmek istemedim.

plati.png

Göründüğü gibi plati.ru sitesinde steam için satan bir çok kişi var. 28 Dolar civarına GTA V almak bence mantıklı fakat sıkıntıları yok değil işte. Sanıyorum 3. sıradaki haricindekiler de vpn gerekecek aktivasyon için. Ama aklıma takılan şey 'gift' olayı. Sonuçta biri bana hediye gönderecek bu Rusya dan gelmiş Amerika dan gelmiş bir önemi yok gibi ama emin değilim bundan bilgisi veya daha önce yapmış olan varsa lütfen yazsın. Hediye ile olabiliyorsa burada da satıcı güvenilirliği ortaya çıkıyor. Ebay vb. gibi sitelerde olan satıcı güvenilirlik değeri falan var mı acaba? Biraz uzun oldu umarım kendimi anlatabilmişimdir. Okuyup cevaplarsanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşte ebay veya aliexpress.com olan satıcı yüzde gibi şeyler varsa ona güvenerek alınabilir anca ama siteye fazla bilmediğim için burada soruyorum.

Arkadaşlar plati.ru dan gta v aldım region kilitten dolayı aktif edemiyorum. Bu yüzden iade edicem ama nasıl iade edebilirim bilginiz var mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı