ardacn60 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 1.601 Çözümler 14 Yer Washington D.C. 27 Temmuz 2020 #1 Plati.ru da Key satmak istiyorum, nasıl satacağım? Birileri yardımcı olabilirse çok sevinirim.
KS KS ardacn60 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 1.601 Çözümler 14 Yer Washington D.C. 27 Temmuz 2020 #11 Artorias74 dedi: Hayır değil, dolandırıcıların çoğunlukta olduğu bir sitede neden daha pahalı olsun? İllegal bir aktivite yapmaya çalıştığınız belli. Genişletmek için tıkla... Örnek vereyim Garry's Mod Steam Key'in önce burada fiyatına bak ve sonra plati.ru ya bak. Gerçekten gereksiz konuşuyorsunuz. Artı 0 Eksi
Artorias74 dedi: Hayır değil, dolandırıcıların çoğunlukta olduğu bir sitede neden daha pahalı olsun? İllegal bir aktivite yapmaya çalıştığınız belli. Genişletmek için tıkla... Örnek vereyim Garry's Mod Steam Key'in önce burada fiyatına bak ve sonra plati.ru ya bak. Gerçekten gereksiz konuşuyorsunuz.
A Artorias74 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2017 Mesajlar 3.008 Makaleler 11 Çözümler 10 27 Temmuz 2020 #12 ardacn60 dedi: Örnek vereyim Garry's Mod Steam Key'in önce burada fiyatına bak ve sonra plati.ru ya bak. Gerçekten gereksiz konuşuyorsunuz. Genişletmek için tıkla... O satışların çoğunluğu belirli Reginolarda geçerli, zaten Sold sayısı az. Artı 0 Eksi
ardacn60 dedi: Örnek vereyim Garry's Mod Steam Key'in önce burada fiyatına bak ve sonra plati.ru ya bak. Gerçekten gereksiz konuşuyorsunuz. Genişletmek için tıkla... O satışların çoğunluğu belirli Reginolarda geçerli, zaten Sold sayısı az.
KS KS ardacn60 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 1.601 Çözümler 14 Yer Washington D.C. 27 Temmuz 2020 #13 Artorias74 dedi: O satışların çoğunluğu belirli Reginolarda geçerli, zaten Sold sayısı az. Genişletmek için tıkla... Evet ama anlamadığım nokta şu neden ucuz alıp kar ekleyip satmam bu kadar battı? Neden kötüleyip duruyorsun onu anlayamadım? Artı 0 Eksi
Artorias74 dedi: O satışların çoğunluğu belirli Reginolarda geçerli, zaten Sold sayısı az. Genişletmek için tıkla... Evet ama anlamadığım nokta şu neden ucuz alıp kar ekleyip satmam bu kadar battı? Neden kötüleyip duruyorsun onu anlayamadım?
A Artorias74 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2017 Mesajlar 3.008 Makaleler 11 Çözümler 10 27 Temmuz 2020 #14 ardacn60 dedi: Evet ama anlamadığım nokta şu neden ucuz alıp kar ekleyip satmam bu kadar battı? Neden kötüleyip duruyorsun onu anlayamadım? Genişletmek için tıkla... Peki hocam ne diyeyim, umarım başarı olursunuz bu işinizde. Artı 0 Eksi
ardacn60 dedi: Evet ama anlamadığım nokta şu neden ucuz alıp kar ekleyip satmam bu kadar battı? Neden kötüleyip duruyorsun onu anlayamadım? Genişletmek için tıkla... Peki hocam ne diyeyim, umarım başarı olursunuz bu işinizde.
Fark89 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2016 Mesajlar 82 Çözümler 2 9 Aralık 2022 #15 Artorias74 dedi: Peki hocam ne diyeyim, umarım başarı olursunuz bu işinizde. Genişletmek için tıkla... ne güldüm sana ya ağla ağla para basıyoruz biz Artı 0 Eksi
Artorias74 dedi: Peki hocam ne diyeyim, umarım başarı olursunuz bu işinizde. Genişletmek için tıkla... ne güldüm sana ya ağla ağla para basıyoruz biz
ChaosBoost Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 3.566 Makaleler 2 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2022 #16 @Fark89 Yahu konuyu hortlatmana ne gerek vardı? Kendi bile unutmuştur konuyu. Artı 0 Eksi
KS KS ardacn60 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 1.601 Çözümler 14 Yer Washington D.C. 10 Aralık 2022 #17 ChaosBoost dedi: @Fark89 Yahu konuyu hortlatmana ne gerek vardı? Kendi bile unutmuştur konuyu. Genişletmek için tıkla... Valla unutmuştum. Artı 0 Eksi
ChaosBoost dedi: @Fark89 Yahu konuyu hortlatmana ne gerek vardı? Kendi bile unutmuştur konuyu. Genişletmek için tıkla... Valla unutmuştum.