Plati.ru'dan 12 aylık Xbox Game Pass almak

emirbykc

Hectopat
Siteye çoğunuz hakimsinizdir diye düşünüyorum, çalıntı hesapları ucuza satan bir site olarak geçiyor. Şu an ortalama fiyat olarak nitelendirecek olursak Forza Horizon 4 fiyatı 4 dolar ve 12 aylık Xbox Game Pass üyeliği de 4 dolar. Tabii ki bu durumda Game Pass almak daha mantıklı olur diye düşünüyorum. Merak ettiğim noktalar ise şunlar:
Hesap gittiği anda garantiden yeni hesabı alırsam, oyun Save'lerim de gider mi? Game Pass Ultimate ile Game Pass arasında herhangi bir fark var mıdır? Daha önce bu alışverişi yapan olduysa tecrübelerini paylaşabilir mi? Şimdiden teşekkürler.

@getthisdone7
Hayır sıkılmıyor insan. Eğer siz araba yarışı oyunları sevmiyorsanız sıkılabilirsiniz.
Ben Xbox üzerinde ilk çıktığından beri oynuyorum hala sıkılmadım.
Hem de direksiyon seti ile oynamıyorum, Xbox Gamepad'i ile oynuyorum.

@getthisdone7
Hayır sıkılmıyor insan. Eğer siz araba yarışı oyunları sevmiyorsanız sıkılabilirsiniz.
Ben Xbox üzerinde ilk çıktığından beri oynuyorum hala sıkılmadım.
Hem de direksiyon seti ile oynamıyorum, Xbox Gamepad'i ile oynuyorum.
Olabilir zevk :)) Ama oyunun mekaniği falan çok basit tek, hiç zevk vermiyor. Dümdüz sürüş. Grafiğe basmışlar :D

Geçen gün passde oynanabilecek oyunların listesinii yapmıştım burayada atayım (bunlar sadece benim oynarım dediklerim daha 400 tane oyun var)
-fallout
-the evil with
-prey
-wolfestain
-doom
-dishonored
-dirt 5
-starwars
-pillers of ethernaty
-a way out
-alan wake
-alien
-anthem
-a plug tale
-battlefield
-blair witch
-bleeding edge
-carrion
-celeste
-control
-crysis
-darksiders
-dead space
-dragon age
-gears
-greed fall
-halo
-yakuza
-warhammer
-the long dark
-the medium
-the sruge 2
-the walking dead
-titanfall
-r6
-sea of thieves
-shadow warrior
-sniper elit
-state of decay
-project winter
-quantum break
-rage 2
-remenant
-RESİDENT EVİL
-ryse
-scourgebringer
-nier outomata
-no man sky
-ori
-mirrors edge
-monster hunter world
need for speed
-neon absy
-kingdom hearts
-mass effect
-midle earth shadow of war
-hell blade
-hallow knight

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı