Plati.ru'dan alınan oyun nasıl iade edilebilir?

Plati.ru'da oyunlar hep çalıntı olduğu için böyle oluyor. Hesabı çalınan adam hesabını kurtarıyor, satıcı size başka bir çalıntı hesap veriyor. Ta ki o hesap da geri alınana kadar. Bu böyle sürüp gidiyor. Bu yüzden normalde 100lerce lira olan oyunu 10 liraya alabiliyorsunuz. Onun bunun çalıntı hesabını kullanacağınıza paranızı biriktirip orijinal bir şekilde alın. Zaman zaman gerçekten çok uygun fiyatlara bulunabiliyor oyunlar. Paranız yoksa da almayın, herkes herşeye sahip olacak diye bir şey yok.
50€'luk BF oyunlarını nasıl alalım? Oynama diye bir şey yok, hükümet yüzünden bu fiyatlar.

70 TL olsa da bir oyuna o kadar para vermek bana pek uymuyor

10 TL verip çalıntı hesap alacağınıza, 70 TL verin hesap sizin olsun. Sorun yaşadığınız zaman böyle abuk sabuk şeylerle uğraşmazsınız.

Çalıntı mal satın alıp da yardım istemek bayağı bir tuhaf kaçıyor.

Alınan ürünün çalıntı mal olduğunu bilip kullananların, o hesap hırsızlarından pek bir farkı yok benim gözümde. Bu plati.ru konuları halen neden yayınlanıyor çözemedim ciddi anlamda. 🤔

Benimde oynamak istediğim oyunlar var fakat bütçem olmadığından oynamıyorum. Gidip çalıntı hesap mı alalım? Böyle mantık olmaz.

Son düzenleme:
SS'ini atar mısın ?
Screenshot_2.png

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı