Plati.ru'dan Oyun Alınır Mı?

Ben aldığımda Key olarak geldi zaten. Origin'den aktive ettim kullanıyorum.
Peki Key'in Türkiye'de geçerli olup olmadığını nasıl anlarım? İsminde ne yazması gerekiyor?
Yüksek puanlı mağaza ve sipariş miktarı fazla olan mağazadan alışveriş yaparsan sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum.
Minimum kaç olmalı? Mesela 2237 feedback yeterli midir?

Peki Key'in Türkiye'de geçerli olup olmadığını nasıl anlarım? İsminde ne yazması gerekiyor?
Global yazıyor zaten satın alacağın yerde.
Hatta direkt linki atayım ben size, bunu aldım. Yaklaşık 10 saniyede geldi kod.

Global yazıyor zaten satın alacağın yerde.
Hatta direkt linki atayım ben size, bunu aldım. Yaklaşık 10 saniyede geldi kod.

Benim almak istediğim üründe AutoActivation yazıyor. Anlamı nedir?

Link atar mısınız?
Herhangi bir Forza Horizon ürünü de olur hocam. Ben direkt bunu buldum diye bundan bahsettim. Tam anlayamadım ama anladığım kadarıyla bu Microsoft Store hesabı. Microsoft Store'a Key ile oyun ekleniyorsa Forza'yı öyle bulma imkânım var mı?

Satıcı puanına dikkat etmen yeterli bence Ben şimdiye kadar 2 oyun 1 hesap aldım 14 yıllık hesaplardan ılk hesapta bır sıkıntıyla karşılaştım ve satıcıyla söyledim ve bana ikinci bır 14 yıllık hesap verdı şuan iki hesapta bende ilki alım satım yasaklı ikincisi sorunsuz çalışıyor. Aldığım oyunda hesap olarak geldı ve tüm bilgilerını değiştırdım oda sorunsuz çalışıyor.

Herhangi bir Forza Horizon ürünü de olur hocam. Ben direkt bunu buldum diye bundan bahsettim. Tam anlayamadım ama anladığım kadarıyla bu Microsoft Store hesabı. Microsoft Store'a Key ile oyun ekleniyorsa Forza'yı öyle bulma imkânım var mı?
Bir fikrim yok bu konuda kusura bakmayın.

Satıcı puanına dikkat etmen yeterli bence Ben şimdiye kadar 2 oyun 1 hesap aldım 14 yıllık hesaplardan ılk hesapta bır sıkıntıyla karşılaştım ve satıcıyla söyledim ve bana ikinci bır 14 yıllık hesap verdı şuan iki hesapta bende ilki alım satım yasaklı ikincisi sorunsuz çalışıyor. Aldığım oyunda hesap olarak geldı ve tüm bilgilerını değiştırdım oda sorunsuz çalışıyor.
Hesap almayı çok riskli buluyorum. En azından ilk alışverişim için. Daha sistemin nasıl işlediğini bile bilmiyorum. Hele bir Key işini halledeyim. Bu site hakkında daha fazla bilgiye sahip olunca ben de hesap alabilirim diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı