Plati.ru'dan Oyun Almak Mantıklı Mı?

Yorumları okumadım ama gayet mantıklı. RDR2 ilk çıktığı vakit 3 dolara(18 TL)'ye alıp 1,5 ay doya doya hikaye modunu oynadım. Hesap gitse bile yenisini veriyorlar. Eğer oynamak istediğin hikayeli oyun varsa tavsiye ederim. :D
 
GTA V satın almıştım aralık ayında, aldıktan 1 gün sonra hesap patladı ondan sonra adama mesaj attım, dedim durum bu adam da hesabın mailini değişitirdiğine dair bana kanıt yolla dedi yolladım yeni hesap verdi o zamandan beri sıkıntısız kullanıyorum biraz şans işi açıkçası.
 
Dostum 1300 yorumdan 13'ü kusurluysa alabilirsin o satıcı güvenilirdir. Her zaman yorumlara bakıp almalısın böyle sitelerde hem böyle çok hesap satan ve olumlu geri dönüşler alan bir satıcıysa sorun çıktığında yazarsan geri cevap verip seninle ilgileniyor.
 
Ben aldım. Hesap şifre değişti. İstedim, geri dönüş olmadı. Sonra parası neyse verdim. Şimdi satışını yapıyorum. İlgilenirsen bakabilirsin. :)
 
4 Tane Key alıp toplam da 4 TL verdim az önce deneme amaçlı. 40 TL'ye yakın kâr ettim. Tabii her zaman düzgün satıcıya denk geleceksin diye bir şey yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı