Plati.ru'dan Titanfall Alınır mı?

Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 6700 XT, Ryzen 5 5600, GoodRam 8x2 GB DDR4 3600 MHz, Gigabyte A520 M-K V2, 1 TB Kioxia G2 M.2, 1 TB Seagate Firecuda 120 Sata SSD, Bitfenix Formula Gold 650 Watt, Bitfenix Apollo
Artık bütün sitelere baktım Titanfall almak için ama, çoğu site Mobil ödeme kabul etmiyor, bari ben de Plati.ru'dan alayım dedim, Plati.ru'da mobil ödeme ile nasıl alabilirim? Dolar olarak alacağım ama otomatik TL'den alabilir değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Plati.ru'da çalıntı hesaplar satılıyor. Aldıktan 1-2 saat sonra elinizden alınmış olur hesap.
Bulaşmayın.

Güvenli satıcılardan aldığınız sürece alınır. Ben ''***john***'' adlı satıcıdan almanızı öneririm.

Ucuz diye çalıntı telefon kullanır mısınız ya da çalıntı kol saati ya da çalıntı dizüstü bilgisayar? Alacağınız hesaplar çalıntı, belki de sizin aldığınız çalıntı hesabı tekrar sizden çalacaklar tekrar başkasına satacaklar. Oyun G2A'da 22 Lira filan verilemeyecek bir para değil.

Yaklaşık 2.5 dolara (8 küsür TL) Origin hesabı aldım kullanıcı adı şifre degişmiyor ama 1 senedir kullanıyorum içinde btf1 btf4 Sims 4 filan var en çok alınana bak mesela 3 dolara GTA5 var Rock Star hesabı kullanıcı adı ve şifre değişebiliyor

Ucuz diye çalıntı telefon kullanır mısınız ya da çalıntı kol saati ya da çalıntı dizüstü bilgisayar? Alacağınız hesaplar çalıntı, belki de sizin aldığınız çalıntı hesabı tekrar sizden çalacaklar tekrar başkasına satacaklar. Oyun G2A'da 22 Lira filan verilemeyecek bir para değil.
Zaten G2A'den alınsa alacağım, parasında değilim şahsen, mobil ödeme ile alamıyorum, G2A ülkenizde mobil ödeme bulunmamaktadır diyor. Bir çok sitede böyle diyor, çıldıracağım. Oyunfor gibi sitelerde üstüne %80 komisyon alıyor, Kinguin %120 komisyon alıyor çıldırmak üzereyim şahsen.

Çoğunuz yanlış biliyorsunuz bu olayı Plati.ru normal oyun alım satımıda yapabiliyor sadece bazı satıcılar çalıntı hesap satıyor ve bunuda belirtiyorlar.

Ben 1 2 sene önce çalıntı hesap satıldığını bilmeden oyun almıştım. Ertesi gün şifresinin değiştiğini görünce sinirlenip e maili ile birlikte şifresini değiştirmiştim. Meğer hesabı çalınan birisinin tekrar hesabını çalmışım. Üzüldüm şimdi bu konuyu okuyunca :cry:

Ben 1 2 sene önce çalıntı hesap satıldığını bilmeden oyun almıştım. Ertesi gün şifresinin değiştiğini görünce sinirlenip e maili ile birlikte şifresini değiştirmiştim. Meğer hesabı çalınan birisinin tekrar hesabını çalmışım. Üzüldüm şimdi bu konuyu okuyunca :cry:
Keşke iadesini isteseydin çoğu satıcı ya yenisini veriyor yada parayı iade ediyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı