Platin Çıkarma Ameliyatı Sonrası Psikolojik Sorun

ilyas65

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, geçtiğimiz 3 hafta önce Radius Alt Üç kırığımdaki platini çıkarttırma ameliyatına girdim. Doktorum platinin çıkmasını istemişti ben de kabul ettim ve ameliyatı oldum. Dün bütün sargılarımı çıkardım fakat sanki hala kolumda platin varmış gibi geliyor, platinin olduğu yer platinin olduğu zamanki gibi sert. Ameliyat sonrası röntgen filmimi de göremedim acaba platinin sadece vidalarını mı sıktılar gibi düşünceye kapıldım. Bu beni çok tedirgin ediyor, sizce hastahaneye gidip bi film çektirmek lazım midir yoksa psikolojik mi? Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Doktorunuz çıkartılmasını istedi ise çıkartılmıştır. Ameliyat sonrası doktorunuzla ayrıntılı bir konuşma yapmadınız mı?
Doktorum her gün ameliyata giriyor maalesef doktorla değil asistanıyla konuştum kendisi ameliyat iyi geçti dedi film çekti fakat ben göremedim filmi yarın tekrar bi röntgen filmi çektirmeye gideceğim
Arkadaşlar demin hastahaneye gittim kolumda serçe parmağı kadar dikiş ipi varmış iç dikiş olabilir diyorlar ama bilmiyorum dikiş vücudumun dışından hafif sarkıktı bende yara kabuğu zannedip çektim ama devamı geliyordu. Beni ameliyat eden doktor Boluda artık tekrar Boluya gidicem. Ne çektim ben bu şeylerden ya iyice psikolojim bozuldu

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı