Platoniği olduğum kız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aradaki yaş farkı bence ilişkiyi ciddi anlamda bitirecek. En azından 9. sınıf bak bence. Lisedeki hal ile ortaokul arasında fark çok, biri adı üstüne daha çocuk.
Meslek lisesindeyim sigaradan tut uyuşturucu kullanan bile var. Ağzıma bile sürmedim daha sürmem de ama okulun ortamı cidden kötü. Bu okuldan biriyle çıkılmaz. 2 sınıfın çok dert olacağını sanmam ama yine de düşüneceğim.

Hoşlandığı çocukla konuş bakalım muhabbet et. Kızı sevdiğini söyle o zaten kabul etmeyeceği için ve adam gibi cocuk ise seni anlayışla karşılayacak mutluluklar der.

@Shimada Sensei ne yapacağız hocam? Benim yüzümden itiraf etmiş gibi oldu arkadaş. Üzüldüm ben şimdi. Benim yüzümden birisi forumdan uzaklaştırılacak. Yolu açık olsun ne diyelim.

Hoşlandığı çocuğun nasıl birisi olduğunu da araştırın. Hoşlaniyorsa vardır bir sebebi değil mi yani. Onun gibi olun demiyorum ama öğrenmek de fayda var.
Biraz zor gibi. Hoşlandığı çocuk okulundan ve kızla doğru düzgün sohbet bile etmemişken soramam kim olduğunu. Öğrenmem de biraz zor. Ama kendi bakımıma özen gösteriyorum. Olabildiğince kusursuz olmaya çalışıp çıkacağım karşısına.
@Shimada Sensei ne yapacağız hocam? Benim yüzümden itiraf etmiş gibi oldu arkadaş. Üzüldüm ben şimdi. Benim yüzümden birisi forumdan uzaklaştırılacak. Yolu açık olsun ne diyelim.
Benim için cidden sıkıntı yok, hak ediyorsam alırım cezamı zaten herkes sağolsun bir şeyler yazdı, bunlar yeterli olur diye düşünüyorum ama farklı fikri olan varsa onun da cevabını merak ederim.

Kusursuz olmaya çalışma, kendin ol.
Kusursuz dediğim ağız kokusu, ter gibi olabildiğince kızları rahatsız edecek şeyleri gidermek ve güzel kokmak gibi. Kendim de olacağım tabi ki zaten yazın da konuşmuşluğumuz var konuşurken gayet eğlendim onunla.

İfadeler: nih
Hocam ufak tatlı yalanlar söylemek sizin için olur mu bilemem ama deneyebilirsiniz isterseniz. Ornegin siz bu gün geçen yıl içtiginiz demir ilacını buldunuz. Merak etmesini sağlıyıp, sizin hakkınızda daha çok ayrıntıya sahip olmak isteyebilir.

@SideWinder adam admin olmadan adminlik yapıyor.
Ahahhahahahha . Ben de emek veriyorum ama bak benim yüzümden adam itiraf etti.
Kızlar terlemiyor mu? Kızların ağızı kokmuyor mu? Siz elinizden geldiğince bakımlı olun. Korkmanıza gerek yok.

Arkadaşın dediği gibi bir ilişki en fazla 2 hafta. Yalanın ufağı küçüğü moru olmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…