FieryPhoenix
Centipat
Daha fazla
Çok uzatmamaya çalışacağım artık ne kadar kısa olursa. Ben kıza 21 Aralık 2022'de aşık oldum rüyalarıma falan girmeye başladı uyuyamaz oldum vs. sınıflarımız farklıydı. O sıralar bende platoniğim gidip konuşamıyorum bile. Sonra kız bizim sınıfa geldi ama benim iki arkamdaydı ve ben de normalde derste ara sıra konuşmayı seven biriyim ama kız üç sıra arkamdaydı. Ben de hocanın tam önündeydim kısacası kızla konuşamıyordum. Sonra mucize gibi bir şey oldu ve yer değişikliğinde ben kızın yanına geçtim. He bu arada ben o sırada bayağı manyağa dönüşmüştüm kızın varını yoğunu stalklamıştım. Sonra işte derslerde vb konuşmaya başladık o sıralar bayağı yakınlaşmıştık. Sonra bir gün biizm okul şehir dışına gezi düzenledi neyse işte otele vb geldik. Ben o sırada agalarla lobide takılıyorum kulağıma bir yerden X Y'yi seviyor gibisinden bir şeyler ilişti. Ben direkt otel odasına çıktım 2 saat kapıyı kimseye açmadım. He bu arada y okulda bayağı popüler biri. Sonra ben tabii depresyondayım okul bitene kadar 1 ay falan bildiğin. Şu anki kafayla düşünürsem çok farklı şeyler yazarım o yüzden olanları o anki halimle anlatmaya çalışacağım neyse işte. Sonra yakınlaştığım kızı kendimden soğutmuştum. Bu arada 480 civarı olan derslerim 440'lara düşmüştü. Sonra ben derslere ağırlık verdim bu senenin başında kızla falan da ara sıra konuşuyordum. Her şey yine iyi gidiyor derken kız sınıf düştü bizim okulda bir sistem var en başarılı sınıf a şubesi sonra b şubesi falan işte neyse. Kız b şubesine düştü ben de bu kızın arkadaşlarından bayağı korkardım. Arkadaşları okulda aşırı popülerdi ve tam dedikoducu tiplerdi onlardan herkese giderdi. İki ay öyle çöpe gitti. Ben bu arada dersleri düzelttim vs. sonra geçen hafta kız bizim sınıfa geldi ama bu benim onu sevdiğimi yanlışlıkla bir arkadaşla konuşurken duydu. Kız benden tamamen soğumadı ama artık bireysel değil de Ark grubu içinde konuşuyoruz.
Daha çok şey var ama yazmaya satır yetmez özet geçtim. Ben ne yapmalıyım bu durumda? Kızın ilgisini artırmak için çünkü ölümüne seviyorum o kadar.
Daha çok şey var ama yazmaya satır yetmez özet geçtim. Ben ne yapmalıyım bu durumda? Kızın ilgisini artırmak için çünkü ölümüne seviyorum o kadar.
Son düzenleyen: Moderatör: