IX. Corleone
Hectopat
Hocam sınav işi nolur?@IX. Corleone, içinizde ona karşı bir sevgi besliyorsanız onu etkileyip açılmayı deneyebilirsiniz.
Hocam sınav işi nolur?@IX. Corleone, içinizde ona karşı bir sevgi besliyorsanız onu etkileyip açılmayı deneyebilirsiniz.
Aşık olmak.Uzun ilişkide ihanete uğrayıp yeniden birisine aşık olmaya ne deniyor?
Açılmak yerine buluşma teklif et ve iyi vakit geçirip yakınlaşmaya bak bir süre sonra sana dokunmaya başlıyorsa veya elini tutuyorsa zaten bir yere ilerlersiniz karşıdaki sıkıntı çıkmadıkça. Açılmak mantıksız bir strateji.Benzer zevklerimiz var ve gerçekten çok iyi birisi, açılmak istiyorum ama bir yandan da çekiniyorum erken olduğunu düşünüyorum.
Hocam ilişkiye bir şekilde başlarım zaten onda sorun yok fakat benim dert ettiğim konu sınav senesi olması...Aşık olmak.
Açılmak yerine buluşma teklif et ve iyi vakit geçirip yakınlaşmaya bak bir süre sonra sana dokunmaya başlıyorsa veya elini tutuyorsa zaten bir yere ilerlersiniz karşıdaki sıkıntı çıkmadıkça. Açılmak mantıksız bir strateji.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.