Platonik Aşk

HerrAres

Kilopat
Beyler öncelikle merhaba, bugün sizlere belki de hiç karşılık bulamayacağım aşkımı anlatacağım. Önceden birisi bana bir dizi oyuncusuna aşık olduğunu söylediğinde dalga geçmiştim, şimdi ben bu durumdayım. Gerçekten daha önce böyle bir şey yaşamadım, ilk kez aşık olduğumu hissediyorum ama bunun bir karşılığının olmayacağını düşünüyorum. Bunu düşünmemin tek nedeni ona ulaşamayacağımı bilmem, ulaşamayacağımı düşünmemin nedeni ise ne tipim, ne maddiyat sadece aramızdaki yaşam farkı ona nasıl ulaşacağımı bilmemem. Aramızda birkaç yaş fark var çok önemli değil ya da yaşam tarzımız o da aslında önemli değil ama ona ulaşamam ulaşsam da itiraf edemem. Size anlatma sebebim biraz rahatlamak, belki unutmak için taktik almak :). Sizden başka kimseye anlatamazdım. Eğer buraya kadar okuduysanız teşekkür ederim. Bir de belki de dizi karakterine aşık oldum bunu da bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zamanında başıma gelmiş bir durumdur ama birkaç sene (ben de o kadar sürdü) sonra unutup normale dönüyorsun. Hatta bu günlerini hatırlayıp, utanıp gülebiliyorsun da. "Ben böyle miydim? 😁" diye. İnsanoğlu ulaşılmaza hayranlık ve istek duyar fakat zamanla bu isteklerinin köreldiğini fark eder. Aslında hoşlandığın karakterin bütün eserlerini, film ve dizilerini izleyip canlandırdığı karaktere muazzam hayranlık duyuyorsun ve hafızanda öyle yer ediniyor, kendisine değil. Kimisine göre de geçici bir hoşlantıdır bu. İçinde kalıp seni daraltacağına dışarıya anlat için ferahlasın. Hem insanlar da ona göre ne yapılmasının gerektiğini tavsiye ediyor.

Zamanında başıma gelmiş bir durumdur ama birkaç sene (ben de o kadar sürdü) sonra unutup normale dönüyorsun. Hatta bu günlerini hatırlayıp, utanıp gülebiliyorsun da. "Ben böyle miydim? 😁" diye. İnsanoğlu ulaşılmaza hayranlık ve istek duyar fakat zamanla bu isteklerinin köreldiğini fark eder. Aslında hoşlandığın karakterin bütün eserlerini, film ve dizilerini izleyip canlandırdığı karaktere muazzam hayranlık duyuyorsun ve hafızanda öyle yer ediniyor, kendisine değil. Kimisine göre de geçici bir hoşlantıdır bu. İçinde kalıp seni daraltacağına dışarıya anlat için ferahlasın. Hem insanlar da ona göre ne yapılmasının gerektiğini tavsiye ediyor.
Öncelikle cevabın için teşekkürler, belki de haklısın anlatmak iyidir. Eserlerini izleme noktasında ise daha önce başka eserini izlemedim açıkçası, bildiğim kadarıyla, yokta. Eğer olsaydı belki izleyip karaktere mi yoksa kendisine mi aşık olduğumu anlayabilirdim..
Çok yaşadım... devamı da geliyor hep. Bir süre sonra alıştım,

Tabi dizi oyuncularına değil.
İlk defa yaşadım ben ama senin ki hoşlanır gibi sanki

Beyler öncelikle merhaba, bugün sizlere belki de hiç karşılık bulamayacağım aşkımı anlatacağım. Önceden birisi bana bir dizi oyuncusuna aşık olduğunu söylediğinde dalga geçmiştim, şimdi ben bu durumdayım. Gerçekten daha önce böyle bir şey yaşamadım, ilk kez aşık olduğumu hissediyorum ama bunun bir karşılığının olmayacağını düşünüyorum. Bunu düşünmemin tek nedeni ona ulaşamayacağımı bilmem, ulaşamayacağımı düşünmemin nedeni ise ne tipim, ne maddiyat sadece aramızda ki yaşam farkı ona nasıl ulaşacağımı bilmemem. Aramızda birkaç yaş fark var çok önemli değil ya da yaşam tarzımız o da aslında önemli değil ama ona ulaşamam ulaşsam da itiraf edemem. Size anlatma sebebim biraz rahatlamak, belki unutmak için taktik almak :). Sizden başka kimseye anlatamazdım. Eğer buraya kadar okuduysanız teşekkür ederim. Bir de belki de dizi karakterine aşık oldum bunu da bilmiyorum.

Bir ünlüden mi hoşlandın?

Eserlerini izleme noktasında ise daha önce başka eserini izlemedim açıkçası, bildiğim kadarıyla, yokta. Eğer olsaydı belki izleyip karaktere mi yoksa kendisine mi aşık olduğumu anlayabilirdim.
Sosyal medya hesabı varsa oradan takip et. Gerçek yüzleri az-çok oralarda kendini ele veriyor. Televizyonda baktığın kimse gördüğün kişi değildir. Görmelerini istedikleri kişidir.

Öncelikle cevabın için teşekkürler, belki de haklısın anlatmak iyidir. Eserlerini izleme noktasında ise daha önce başka eserini izlemedim açıkçası, bildiğim kadarıyla, yokta. Eğer olsaydı belki izleyip karaktere mi yoksa kendisine mi aşık olduğumu anlayabilirdim..

İlk defa yaşadım ben ama senin ki hoşlanır gibi sanki
Anladığım kadarıyla bi ünlüden hoşlandın. Ben 5 yaşından beri hoşlanıyom. Angelina Jolie ile başladı hala da devam ediyor. Ama bu yıl şunu anladım. Ben hoşlanmıyorum fiziğiyle ilgileniyorum. O yüzden sen de kendine sor hoşlandın mı yoksa cinsel açıdan mı baktın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı