Platonik aşktan kurtulmak

• Konuyu başlatan kerton
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 1.494

kerton

Femtopat
Platonik aşığım ve bu durumdan kurtulmak istiyorum. Ondan uzaklaş demeyin çünkü maalesef aynı bölümdeyiz ve her gün görüyorum birçok kez. Yardımcı olursanız sevinirim.

Platonik aşığım ve bu durumdan kurtulmak istiyorum. Ondan uzaklaş demeyin çünkü maalesef aynı bölümdeyiz ve her gün görüyorum birçok kez. Yardımcı olursanız sevinirim.

Açıl gitsin sonradan pişman olma dünyaya tekrar gelmiyoruz. En azından ne cevap vereceğini öğrenirsin.

Lütfen açıl. Açılmasan kurtulamazsın. Zaten aynı bölümdeymişsiniz. Açıl vereceği cevabı tahmin edebilirsins adece bilemezsin. Kabul ederse ne âlâ ha etmedi mi, red mi etti o zaman için rahat olur o kendi yoluna sen kendi yoluna bakarsın. Ama açılmadan o kızı unutmazsın. 2 kere yaşadım 2 sinde de son çare açılmak oldu ve açıldıktan sonra üstümden bir yük kalktı

Lütfen açıl. Açılmasan kurtulamazsın. Zaten aynı bölümdeymişsiniz. Açıl vereceği cevabı tahmin edebilirsins adece bilemezsin. Kabul ederse ne âlâ ha etmedi mi, Redmi etti o zaman için rahat olur o kendi yoluna sen kendi yoluna bakarsın. Ama açılmadan o kızı unutmazsın. 2 kere yaşadım 2'sinde de son çare açılmak oldu ve açıldıktan sonra üstümden bir yük kalktı.

Ya dediğin doğru ama sınıf içinde yanına gidip tanışmaya konuşmaya çalıştım ama pek yüz vermedi, geçen sene hazırlıkta aynı sınıftaydık bir süre oradan bile hatırlamadı beni, durum böyle olunca söylemek çok mantıksız geliyor.

Ya dediğin doğru ama sınıf içinde yanına gidip tanışmaya konuşmaya çalıştım ama pek yüz vermedi, geçen sene hazırlıkta aynı sınıftaydık bir süre oradan bile hatırlamadı beni, durum böyle olunca söylemek çok mantıksız geliyor.
Dostum kızı tanımadan nasıl sevdin bilmiyorum ama sırf dış güzelliği ile sevdiysen zaten kabul etse bile o ilişki yürümez bence. Yanlış anlama.
Üniversitede misin bu arada? O kızdan uzaklaşamıyorsan, sevgilisi yoksa açılacaksın başka çaren yok.

Dostum kızı tanımadan nasıl sevdin bilmiyorum ama sırf dış güzelliği ile sevdiysen zaten kabul etse bile o ilişki yürümez bence. Yanlış anlama.
Üniversitede misin bu arada? O kızdan uzaklaşamıyorsan, sevgilisi yoksa açılacaksın başka çaren yok.

Her şey bir anda oldu zaten bir anda bir şeyler hissetmeye başladım. Geçen sene hiç alakam bile yoktu kızla sana öyle söyleyeyim yani hissettiğim duygular biraz kontrolüm dışında. Bu arada evet üniversitedeyim.

Her şey bir anda oldu zaten bir anda bir şeyler hissetmeye başladım. Geçen sene hiç alakam bile yoktu kızla sana öyle söyleyeyim yani hissettiğim duygular biraz kontrolüm dışında. Bu arada evet üniversitedeyim.
Anladım, direkt açılamıyorsan Kızı kahve içmeye davet et. Orada tanışmak istediğini söyle. Vereceği cevaba göre kendini şekillendirirsin. Ha hiç kahve içme davetini bile kabul etmiyorsa o zamanda yine red yedin manasına gelir. İçin rahat olur yani.

Yanlış anlama ben daha lisedeyim, abim sayılırsın. Sadece önceden 2 kere platonik aşık olarak yaşadım. 2 sinde de aynı şey oldu ve aynı şekilde unuttum.

Anladım, direkt açılamıyorsan kızı kahve içmeye davet et. Orada tanışmak istediğini söyle. Vereceği cevaba göre kendini şekillendirirsin. Ha hiç kahve içme davetini bile kabul etmiyorsa o zamanda yine red yedin manasına gelir. İçin rahat olur yani.

Yanlış anlama ben daha lisedeyim, abim sayılırsın. Sadece önceden 2 kere platonik aşık olarak yaşadım. 2'sinde de aynı şey oldu ve aynı şekilde unuttum.

Cevapladığın için teşekkür ederim hocam çok sağ ol.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00