Platonik ilişkiden nasıl kurtulurum?

Bloodlinee

Hectopat
Daha fazla  
Lise yıllarından beri platonik olduğum birisi vardı, yıllarıdır devam etti bu durum. 2 sene önce açıldım reddeti ve Instagram'dan engelledi. Ben de farklı hesaplardan takip ediyordum. Dün bir erkekle sarılarak ve öperek hikaye atmıştı. Dün benim için o bitti ama unutmak için neler yaparım diye size sormak istedim.

Dostum sen onu niye farklı hesaplardan takip ediyorsun ki? Önce o hesaplarla bir takipten çık onu.

Yahu sizi engelleyen birini niye farklı hesapla takip ettiğinizi açıkçası anlayamadım. Öncelikle sizi istemiyor yani. O sizi istemiyorsa gurur yapıp sizin de onu istememeniz gerekirdi. Artık olan olmuş, yapacak bir şey yok. Hoşlandığın bir iş üzerine vakit harcayabilirsin ve biraz da akışına, zamana bırakmak lazım. Başka yapacak bir şey ne yazık ki yok. Yaş kaçtı bir de?

Yahu sizi engelleyen birini niye farklı hesapla takip ettiğinizi açıkçası anlayamadım. Öncelikle sizi istemiyor yani. O sizi istemiyorsa gurur yapıp sizin de onu istememeniz gerekirdi. Artık olan olmuş, yapacak bir şey yok. Hoşlandığın bir iş üzerine vakit harcayabilirsin ve biraz da akışına, zamana bırakmak lazım. Başka yapacak bir şey ne yazık ki yok. Yaş kaçtı bir de?

19 haklısınız neyse.

@Bloodlinee yok yani dostum. Daha genç insansın. İllaki bu tarz olaylar yaşanacak, sizi istemeyen birinin peşinde kesinlikle koşmayın. Biraz pahalıya satın kendinizi, o sizin peşinizde koşsun. Siz onun peşinde koşmayın, benim demek istediğim o. Çok yüz vermeye gerek yok. 🙏

Technopat Haberler

Geri
Yukarı