Play Store'nin Çalışma Sistemi Nedir?

esatertyu

Picopat
Daha fazla  
Merhabalar Play Store'dan oyun alışverişi yapmak istiyorum. Bu aldığım oyunları ben hangi platform üzerinden oynuyacağım. Steam hediye falan mı yapıyorlar yoksa özel bir platformları mı var? Kısacası biraz bahseder misiniz? Teşekkürler.

Direkt playstore üzerinden indiriyorsunuz bildiğim kadarı ile. Ben birkaç oyun almıştım oradan ve direkt site üzerinden indirdim.

Merhabalar Play Store'dan oyun alışverişi yapmak istiyorum. Bu aldığım oyunları ben hangi platform üzerinden oynuyacağım. Steam hediye falan mı yapıyorlar yoksa özel bir platformları mı var? Kısacası biraz bahseder misiniz? Teşekkürler.

Aldığın oyuna göre değişir R6 aldım ben Uplay hesabımla eşleştirmem istendi gittim yeni hesap açtım ve onunla eşleştirdim otomatik hesabıma geçti. Eğer Steam veya Epic Games oyunu alırsan promo code olarak veriyorlar etkinleştiriyorsun servisten.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı