Merhabalar Play Store'dan oyun alışverişi yapmak istiyorum. Bu aldığım oyunları ben hangi platform üzerinden oynuyacağım. Steam hediye falan mı yapıyorlar yoksa özel bir platformları mı var? Kısacası biraz bahseder misiniz? Teşekkürler.
Online oyunlarda bu durum değişebilir. Durmaplay gibi steam'e yönlendirebilir. Sitedeki sıkça sorulan sorular bölümünde bu bilgiler vardır.Orada hangi platformdan verecekleri yazıyor.
Hangi oyun?
Merhabalar Play Store'dan oyun alışverişi yapmak istiyorum. Bu aldığım oyunları ben hangi platform üzerinden oynuyacağım. Steam hediye falan mı yapıyorlar yoksa özel bir platformları mı var? Kısacası biraz bahseder misiniz? Teşekkürler.
Konu sahibiyle senin bahsettiğin Playstore farklı herhalde. Türk Telekom'un mağazasından bahsediyor arkadaş.Direkt playstore üzerinden indiriyorsunuz bildiğim kadarıyla. Ben birkaç oyun almıştım oradan ve direkt site üzerinden indirdim.
Konu sahibiyle senin bahsettiğin Play Store farklı herhalde. Türk Telekom'un mağazasından bahsediyor arkadaş.
Yok hayır ben de ondan bahsediyorum.Konu sahibiyle senin bahsettiğin Playstore farklı herhalde. Türk Telekom'un mağazasından bahsediyor arkadaş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.