PlayStation 2 alınır mı?

Kardeşim ben de yıllar önce heves ettim aldım. Şu an çatı katında duruyor öyle, çocuklarıma ve torunlarıma falan gösteririm belki. Bir oyun bile oynayamadım zira almış oldupum PS2 çipli bir versiyon değildi bu yüzden internetten indirdiğim oyunları CD'ye gömdüğümde PS2 kabul etmiyordu. Çipli versiyonlar bu tarz korsan oyunları açabiliyor. Benim aldığım PS2 hiç dokunulmamış olduğundan yalnızca orijinal PS2 ve PS1 oyunları oynayabilirim. Bu oyunları bulmak da çok zor olduğundan hiç işime gelmedi ben de PCSX2 kullanmaya karar verdim. Aynı şekilde PSP'de almıştım ama PPSSPP'nin performansını daha çok beğendiğim için sonraları sattım PSP'yi de. Kısaca, tamamen bir hevesten ibaret. Dandik bir tane al ve hevesini alıp sat gitsin.

Kardeşim ben de yıllar önce heves ettim aldım. Şu an çatı katında duruyor öyle, çocuklarıma ve torunlarıma falan gösteririm belki. Bir oyun bile oynayamadım zira almış oldupum PS2 çipli bir versiyon değildi bu yüzden internetten indirdiğim oyunları CD'ye gömdüğümde PS2 kabul etmiyordu. Çipli versiyonlar bu tarz korsan oyunları açabiliyor. Benim aldığım PS2 hiç dokunulmamış olduğundan yalnızca orijinal PS2 ve PS1 oyunları oynayabilirim. Bu oyunları bulmak da çok zor olduğundan hiç işime gelmedi ben de PCSX2 kullanmaya karar verdim. Aynı şekilde PSP'de almıştım ama PPSSPP'nin performansını daha çok beğendiğim için sonraları sattım PSP'yi de. Kısaca, tamamen bir hevesten ibaret. Dandik bir tane al ve hevesini alıp sat gitsin.

Bende bir hevesle PSP aldım. Hiç zevk vermiyor.

Merhaba arkadaşlar. Hayatımda hiç oyun konsolum olmadı hep bilgisayardan oyun oynadım. Benim de bir köşede bulunsun diyerek bir oyun konsolu almaya karar verdim. Fiyata göre en uygun konsol PS2 gibi. Sizce alınır mı?

Reis şunu alcaksan al yoksa ben alacağım.

Bunu letgo üzerinden buldum. Ne düşünüyorsun? PlayStation 2 iyi durumlu oyunlu cihaz https://www.letgo.com/ad/1638261274

Merhaba arkadaşlar. Hayatımda hiç oyun konsolum olmadı hep bilgisayardan oyun oynadım. Benim de bir köşede bulunsun diyerek bir oyun konsolu almaya karar verdim. Fiyata göre en uygun konsol PS2 gibi. Sizce alınır mı?
Ps2 alıcaksanız hdd li fat kasa bulabilirseniz yanındada 2 adet sony kollu 1000tl ye kadar alınabilir ki bulması zordur çünkü harddisk aparartı bile 400-500tl en az.Ps2 slim ise 2 kollu + chipli 700-800tl bulunursa alınabilir.Çinden FMCB alarak usb den oyun oynayabilirsiniz ama bazı oyunlarda drop girer usb olduğu için.

Evde bilgisayar varsa ps3 önermiyorum 3.5-4k ya satıyorlar gereksiz pahalı 30fps oyun oynuyacam diye gerek yok.Ps2 alınıp nostalji olarak bir köşede durabilir.

Ps2 min başlatma dügmesi içine kaçtı kırmızi yanıyor hep bulabilirsen nfs oyununu bul honda civic sürmek çok zevkli titresimli kol ile fln bide arkadan müzik

Eğer bir konsolum olsun hevesiniz yok ise emülatör yardımı ile de PS2 oyunları oynayabilirsiniz.

Konu hortlamış ama ben alalı çok oldu :) Aralık 2023 civarında bende de bulunsun diye PS1 ve PS2 aldım ikisi de Slim kasa. Alacaksanız cipli alın oyun fiyatları pahalı. Ben çok zevk almadım şahsen ama bir tane olsun köşede kalsın mantığıyla düşünüyorsanız alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı