Playstation 2 Fat ve Slim arasındaki farklar nedir?

@Furkan17TR Anladım teşekkür ederim cevabın için, bu hafta içi bakır köye gidip elden alabilirdim de bu makineyi, nakit olarak alacaktım indirirler fiyatı diye düşünmüştüm. Yardımların için sağ ol.
@Furkan17TR Öncelikle 2.el PS3 rehberini okudum sonrasında bu sana ilanda verdiğim elemanın telefonunu aradım bu model kırılamıyor mu? diye sordum. Senin bana verdiğin cevabı verdi orada yüklüyorlarmış oyunları. Kırılabilen modeller artık çok eski dedi. Bende oyunları ne kadara yüklüyorsunuz diye sordum 120 GB HDD full 50 TL dedi. Sonrasında nakit olarak alırsam indirim yapar mısın? dedim, bana buraya gel pazarlığı burada yap herkes arayıp indirim soruyor dedi(böyle demesi hoş değil ama). Sonrasında ise gel buraya bir kontrol et malzemeyi gör dedi. Sen ne dersin bu konuda reis? dediklerinde haklı mı? bu kırılanların eski olması filan. İndirim yapacağına inanıyorum eline nakit sayılaca sonuçta ama ne kadar yapar bilmiyorum sence kaça inmeli fiyatı?
@Furkan17TR Cevabın önemli reis.
@Furkan17TR Cevabını bekliyorum.
Adam resmen seni tehdit etmiş.

Koca ülkede başka satıcı mı kalmadı? Dükkanlardan değil de direkt sahibinden satılık ilanlarından al. Daha iyi.

Letgo ve Sahibinden'de bak. Dükkanlar Sadece kazıklar.

Ayrıca artık kırılma mevzusu önemli değil. Zaten 4.84 versiyonu her anlamda kırıldı. Kırılmayan modellere bile MultiMAN yükleniyor. Korsan oyun bakımından farkı kalmadı.

Bu dediğim yöntemin adı HFW. Hybrid FirmWare.

Sana tavsiyem hangisi ucuz ise onu al.

Fat kasaya göre slimin lensi daha dayanıklıdır ayrıca ethernet girişini fat kasa için sonradan alıp takmak zorunda kalıyordun slimde öyle değil

Slimlere harddisk takılmaz fakat memory karta program yükleyerek usb üzerinden oyun oynayabilirsin çip olmadanda fakat çipli alırsan çok daha iyi olur

Slimlerin son çıkan modeli adaptörsüz scph x9000 modelleridir bunlara bu dediğim program yüklenemez sadece çip takılıp dvd yoluyla oynanabilir kısaca usbden olmaz

Multimanda oynadiğin ps2 oyunu sana sorun çıkarır her ps2 oyunu çalışmaz ps3de kimisi açılırken siyah ekranda kalır kimi yarım yamalak çalışır

Ps2 oyunlarını belirli FAT kasa ps3ler oynatır bunların modelleri CECHA-CECHB-CECHC şeklindedir bu modellerden sonra hiçbi ps3 ps2 oyununu oynatmaz bu modellerde ps2nin işlemcisi ve grafik çipi anakart üzerinde mevcut fakat cechc modelinde sony sadece grafik çipini koymuş buda oyunların performansını etkilemiştir

Ps2 alınırmı evet grafik takıntın yoksa alınır hatta oyunlarda hile falanda yapabiliyorsun hileyi dvdye yazdırarak lcd için alıcaksan ps2 to hdmi almani öneririm ps2yi hdmi ile bağlanabiliyorsun

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı