PlayStation 2 hâlâ alınır mı?

Saint Lightning

Femtopat
Daha fazla  
Dostlar şimdi ben Half-Life, Max Payne, GTA lcs, FIFA 7 gibi eski nostaljik oyunları oynamak için 2000 TL altlarında olan bir PS 2 Slim almak istiyorum. Bilgisayarım olmadığından PS 2'de oynayacağım bu oyunları ama genel PS 2'ler hakkında bilgim yok oyun oynatırken sıkıntı çıkartabiliyor mu? Kronik problemleri var mı? Çipli çipsiz nasıl oluyor kaç yıl dayanır?

Son düzenleyen: Moderatör:
PS2'ye 2.000 TL verilmez. Maksimum ederi 1.250 TL falandir. Esnaftan almanizi tavsiye ederim pazarlikla. Slim'in kronik bir problemi yok. Cipli cihazda CD olmadan oyun oynayabiliyorsun. Bu cihaz omurluk. En az 20 sene kullanirsin.

Dostlar şimdi ben Half-Life, Max Payne, GTA lcs, FIFA 7 gibi eski nostaljik oyunları oynamak için 2000 TL altlarında olan bir PS 2 Slim almak istiyorum. Bilgisayarım olmadığından PS 2'de oynayacağım bu oyunları ama genel PS 2'ler hakkında bilgim yok oyun oynatırken sıkıntı çıkartabiliyor mu? Kronik problemleri var mı? Çipli çipsiz nasıl oluyor kaç yıl dayanır?

Aynı oyunları telefondan oynayabilirsin. PS2 emülatör kurman yeterli.

PS2'nin kütüphanesi çok geniş ama cihaz çok eski. Uyguna bulursan çipli bir tane alıp içine internetten oyun ata ata senden kral oyuncu olmaz ama işte güncel TV'lerde aparatla kullansan dahi görüntüsü biraz kötüdür günümüze göre.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı