PlayStation 5 hâlâ alınır mı?

İmzama bakabilirsiniz PlayStation kullanmıyorum eski emektar PS4'ümü saklıyorum sadece şu an oyunlarımı %90 bilgisayardan oynarım ama artık bilgisayara oyun almıyorum. PlayStation alacağım çünkü daha konforlu.
Bu iş sadece ekonomi meselesi, paran vardır 2500 tl Playstation store'a bayılırsın, paran yoktur, pc'de her türlü siteden key, hesap ve indirim kovalarsın.

4 yıllık epic games kullanıcısıyım, Allah razı olsun ekonomisi kötü olan Türkiye'den bir vatandaş olarak bana gta 5 gibi tatlı bir oyunu bedavaya, sifu, Uncharted hırsızlar koleksiyonu, Fifa 23 ve 24 gibi oyunlarada aşırı indirim yaptı, şu ana kadarda hiç bir sorun yaşamadım, öte yandan steamda online bir oyun oynamadığın sürece her zaman internetsiz oyun oynayabilirsin, konsol aldın diye bunu ölümüne savunmana gerek yok, paran varsa alırsın, yoksa gereksiz para harcamış olursun, benim hangi tarafta olduğum belli gibi.
Sorununuz PlayStation ekosistemini hiç bilmemeniz. Uncharted koleksiyonu Plus oyunu, FIFA 24 Plus ücretsiz vermişti, Red Dead Redemption 2 2500 TL değil - Ultimate versiyonu şu an 204 TL, FC 25'i geçen ay arkadaşım 1000 TL'ye aldı.

Bu iş sadece ekonomi meselesi, paran vardır 2500 TL PlayStation Store'a bayılırsın, paran yoktur, PC'de her türlü siteden key, hesap ve indirim kovalarsın.

Bunu tartışmayacağım az önce bir sürü mesaj yazdım bununla ilgili. Hiçbirini yazmamışım gibi en baştan aynı şeyi yazıyorsunuz. Ayrıca tanıdığım kimse değil 2500. 1000 lira üzeri bayılmıyor bir PS5 oyununa.

Bu konuda her detayıyla anlattım neden alınmaz.

Bunu tartışmayacağım az önce bir sürü mesaj yazdım bununla ilgili. Hiçbirini yazmamışım gibi en baştan aynı şeyi yazıyorsunuz. Ayrıca tanıdığım kimse değil 2500. 1000 lira üzeri bayılmıyor bir PS5 oyununa.
Sorununuz PlayStation ekosistemini hiç bilmemeniz. Uncharted koleksiyonu Plus oyunu, FIFA 24 Plus ücretsiz vermişti, Red Dead Redemption 2 2500 TL değil - Ultimate versiyonu şu an 204 TL, FC 25'i geçen ay arkadaşım 1000 TL'ye aldı.
Uzatmaya gerek yok gibi, ikimizde ölümüne farklı fikirleri savunacağız, iyi akşamlar.

Sorununuz PlayStation ekosistemini hiç bilmemeniz. Uncharted Plus oyunu, EA FC 24 Plus ücretsiz vermişti, Red Dead Redemption 2 2500 TL değil - Ultimate versiyonu şu an 204 TL, FC 25'i geçen ay arkadaşım 1000 TL'ye aldı.

Tam olarak bunu anlattım bende ama arkadaş anlamıyor. Bir de kardeşlik yapınca yarı fiyatına geliyor. Kuzenim 500 liraya FC 25 aldı geçen.

Bu konuda her detayıyla anlattım neden alınmaz.
Bi arkadaş konuya gelip daha okumadan beğenmedim attı :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı