PlayStation 3 alınır mı?

shollessu

Hectopat
Daha fazla  
İlk maaşımı aldım ve bu maaşımla eğlenebileceğim şeyleri almak istiyorum. Ucuzundan PS3 alıp RDR, Uncharted serisi gibi oyunları oynarım hem de emulatör kurup diğer konsolların oyunlarını oynarım diye düşünüyorum. Fakat sarı siteye vs baktığımda fat kasa 800TL'ye satılıyor en az. Arada kaldım yardım eder misiniz?

Fat kasa alma, 1200-1300'e Slim bulabilirsen yapıştır. Beklentini düşük tutarsan keyif alırsın, dediğin oyunları zaten 30 FPS oynatıyor.

Asla fat kasayı almayın fakat artık biraz daha biriktirip PS4 almalısınız PS3 o kadar güzel oyunları var ki say say bitmez fakat en sonunda sıkılıyorsunuz o grafiklerden çünkü aynı durumu yaşadım.

Playstation 3, efsanedir ve mazidir; ancak miadını doldurmuştur. Biraz daha para üstüne koyarak Playstation 4 alabilirsiniz ama karar sizin.

Fat kasa alma, 1200-1300'e Slim bulabilirsen yapıştır. Beklentini düşük tutarsan keyif alırsın, dediğin oyunları zaten 30 FPS oynatıyor.

Arttırabilirim bütçeyi fakat 1200 falan PS3 için fazla gibi geliyor bana nedense zamanında 400'e alıp aynı sene sattığım için :D bir de bu oyunları oynayıp yüzüne ya bakmazsam diye düşünüyorum çok kararsız kaldım PS3 dışında eğlenebileceğim teknolojik ürün tavsiyeniz var mı farklı konsollar vs. gibi?

Arttırabilirim bütçeyi fakat 1200 falan PS3 için fazla gibi geliyor bana nedense zamanında 400'e alıp aynı sene sattığım için :D bir de bu oyunları oynayıp yüzüne ya bakmazsam diye düşünüyorum çok kararsız kaldım PS3 dışında eğlenebileceğim teknolojik ürün tavsiyeniz var mı farklı konsollar vs. gibi?

Evet 1200 zaten çok, belki 1200'e bile bulamayabilirsin. Önceden Slim'ler maksimum 800 TL'ye satılıyordu, ne yazık ki piyasa böyle hocam :(

Sirkeci de doğubank var orada ps4 var o fiyata. Bence oradan al, istersen oyun vs de alırsın orada ucuz her şey.

PSP tavsiye edebilirim ama çok eski oyunlar var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı