PlayStation 3 alınır mı?

Kafanı yastığa rahat koymak istiyorsan 1000 TL'nin altında kaliteli bir PS 3 yok ayrıca ben bodrumda HP teknik servisinde çalışıyorum bana gelen sorunları belirtim ve evimde 2 adet PS3 var süper Slim ve Slim olmak üzere kardeşimle oyun oynayabilmek için. Durduk yere oyundan düşüyorum GTA 5'te neredeyse yeni hiçbir araba yok oyundaki en son araba bile t 20 BF4'te hala deagle kullanmak istiyosanız 150 TL Premium satın almanız gerekiyor fakat PS4'te ya da PC'de bu işler böyle yürümüyor hiçbir indirimden faydlanamıyor sunuz ve PS3'ler özellikle yaz aylarında durduk yere ısıdan yanan cihazlar araştırma yapabilrisniz ve gece saatlerinde odada bir faks makinesi çalışıyormuş gibi bağırıyorlar yan odadaki kişiye kadar disk okuyucunun sesi gidiyor aldığım 4K televizyonumla bile çalışmıyor eski bir teknoloji. 30 FPS'nin üstüne çıkmak istiyorsanız maalesef hayal görüyorsunz.

.

Hayal mi görüyorsun? Fanın sesini kulağımı konsola dayamadan duyamıyorum. CD'yi gayet sessiz okuyor. Senin konsolun sorunlu belli ki. Içini temizlet.

Neden serverlar çöksünki? Hala aktif bir şekilde Online oynanabiliyor örnek; Call of Duty ghost veya Modern Warfare, Black Ops serisi.

Ayrıca hiçbir şekilde kullandığım zaman kasma olayı yaşamadım senin kullandığın eski kasadır ya da problemli anakartı tamir görmüş PS3tür.
Her şekilde alınır serverlar aktif oynayan çok (heleki bu zamanlar) vericeğin fiyat 600ü geçmemeli ve fat kasadan uzak durmalısın aldığın makineyi 5-10 dakika test et oyna makine ısınıyor mu nasıl diye.

Oyun önerilerim ise şunlardır.
Call of Duty serisi (ghost, Modern Warfare, Black Ops, world at war)
Need for Speed Carbon.
Batman Arkham serisi (asylum, City, Origins)
God of War Collection, 3 ve accension ve Last of Us gibi exc oyunlar infamous killzone serisi diyerek daha birçok sayamadığım oyun.

Aktif Online konusunda NFS MW2'yi de unutmayın hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı