Daha fazla  

- Meslek
 - Öğrenci

Kafanı yastığa rahat koymak istiyorsan 1000 TL'nin altında kaliteli bir PS 3 yok ayrıca ben bodrumda HP teknik servisinde çalışıyorum bana gelen sorunları belirtim ve evimde 2 adet PS3 var süper Slim ve Slim olmak üzere kardeşimle oyun oynayabilmek için. Durduk yere oyundan düşüyorum GTA 5'te neredeyse yeni hiçbir araba yok oyundaki en son araba bile t 20 BF4'te hala deagle kullanmak istiyosanız 150 TL Premium satın almanız gerekiyor fakat PS4'te ya da PC'de bu işler böyle yürümüyor hiçbir indirimden faydlanamıyor sunuz ve PS3'ler özellikle yaz aylarında durduk yere ısıdan yanan cihazlar araştırma yapabilrisniz ve gece saatlerinde odada bir faks makinesi çalışıyormuş gibi bağırıyorlar yan odadaki kişiye kadar disk okuyucunun sesi gidiyor aldığım 4K televizyonumla bile çalışmıyor eski bir teknoloji. 30 FPS'nin üstüne çıkmak istiyorsanız maalesef hayal görüyorsunz.
.![]()
Sony Playstation 3 - PS3 Oyun Konsol - n11.com
Sony Playstation 3 konsolları uygun fiyatları ile n11.com'da! Sony Playstation 3 için Video Oyun & Konsol, Kitap Ve Oyun ziyaret edin.www.n11.com
Hayal mi görüyorsun? Fanın sesini kulağımı konsola dayamadan duyamıyorum. CD'yi gayet sessiz okuyor. Senin konsolun sorunlu belli ki. Içini temizlet.