Rehber PlayStation 3 CFW kırma

Rehber için teşekkür ederim. Adım adım takip edip yaptım cfw işlemini

Rehber için teşekkür ederim. Adım adım takip edip yaptım CFW işlemini

Başarıyla yaptıysan ne mutlu bana.

İyi sosyaller. ps3xploit sitesi taşınmış ve şuanlık CFW kırma işlemi yapılamıyor. BGToolset tekrar siteye eklenince ve site tekrar stabil olunca buradan bildirimi yapacağım.

Son düzenleme:
Hocam selam öncelikle emeğinize sağlık. Bende cech 2004a serisi Slim cihaz var ve eskiden CFW ile kullanırken şu anda 4.89 hen e geçtim. Tekrar CFW yüklemenin bir yolu var mı? Yoksa artık mecburen hen ile mi devam etmem gerekiyor? Şimdiden teşekkürler.

Ben kırdım ancak oyun yüklediğim de ana sayfa da gözükmüyor illa multimana girmek gerekiyor. Ben de PS kafe de birine attırdım adam bana atmam gereken yeri söyledi lakin hangi oyunu indirip o klasöre atsam yine de ana ekrana gelmiyor.

Hocam tekrar CFW'ye geçmek için bu rehberi uygulaman gerekli ama su anda bu işlemi yapmanı önermem çünkü ps3xploit sitesi taşındı site ve jailbreak işlemleri su anda stabil değil.

Hocam oyunu Package Manager'dan kurman gerekli ana menüye gelmesi için eğer MultiMAN'dan kopyalama işlemi yaptıysan o ana menüye gelmez. Oyunun kurulum PKG'sini USB'ye at direkt herhangi bir klasore atma direkt ana dizine at. Attikdan sonra Package Manager'a gir PlayStation'dan oradan kurulumu yap. USB Fat32 ve MBR olmalı.

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim, stabil olunca denerim o zaman. Zaten emek verip her adımı detaylı yazmışsınız, tekrardan elinize sağlık.

Deneyeceğim hocam şuan köydeyim inşallah olur. Bir de PS3 için oyun indirebileceğim yer var mı?

''ps3xploit'' sitesi diyorki:
''We have aquired a new community hosting domain, and will release details once everything is working properly. This host will also be available to other console devs, for their own projects. Check PSX-Place for upcoming future details.''

Yani site stabil olduğu zaman PSX-Place sitesinden bildirimi yapacağız diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…