Playstation 3 Hala Alınır mı?

Teşekkür ederim. Bugün bir esnafa sordum ama Playstation 3 Super Slim 500 GB modeli vardı. 600 TL'ya bırakırım dedi. Yanında birtane istediğin bir oyunu da verebilirim dedi. Sence almalı mıyım? Bence çok uygun :)
Çağrı'nın da belirttiği gibi oyunsuz PlayStation 3 400-500 TL aralığında olmalı. Kalan parayada oyun alırsınız. Ayrıca PlayStation 3'e ben Plus üyeliği tavsiye etmiyorum. Nedenine gelecek olursak online oynamak için şart değil ve zaten esnaftan aldığınız oyunlarda hemen hemen Plus indirimlerine yakın fiyattalar.

oyun oynıyacaksan pc'den parçaları güncelleyebilirsin ama ps3 almak istiyorsan plus üyeliğide almalısın 1 senelik her ay 5-6 kaliteli oyun geliyor ve plus üyeliğin devam ettikçe bu oyunları oynıyabilirsin bu oyunların değerleri maliyet bakımından düşününce yıllık 150 tl senede en az 60 oyun ps3 için iyi bence :) ayrıca gta5 ve assasins creed gibi oyunlarda alırsan ps3 çok zevkli olucaktır.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı