PlayStation 4 2025'te alınır mı?

Merhaba ben 2. el PS5 düşünüyordum ama fiyatları pahalı geldi ben de 2. el bir PS4 düşünüyorum. Şu an 6500 TL oyun yok tek kol sizce 2025'te hala alınır mı? Gideri var mı?
şuan ps5 daha mantıklı.Bende ps4 almayı düşünüyorum çünkü param yok,aslında tlou dışında tüm özel oyunları pcde bitirdim ama konsol zevkli oluyor.paranız yeterse 5 alın

Oturcam sakin sakin oyunumu oynuyacağım diyorsan alabilirsin ama online oyunları oynuyayım falan filan diyorsan zaten alınmaz plus fiyatları çok fazla başka konsol bulursan üstüne ekleyip onu almak daha iyi olabilir

Şu an PS5 daha mantıklı. Bende PS4 almayı düşünüyorum çünkü param yok, aslında TLOU dışında tüm özel oyunları PC'de bitirdim ama konsol zevkli oluyor. Paranız yeterse 5 alın.

Oturacağım sakin sakin oyunumu oynayacağım diyorsan alabilirsin ama Online oyunları oynayayım falan filan diyorsan zaten alınmaz Plus fiyatları çok fazla başka konsol bulursan üstüne ekleyip onu almak daha iyi olabilir.

Şu an elimde 12 bin lira var sizce biriktirip PS5 aliyimi yoksa PS 4 aliyimi.

Merhaba ben 2. el PS5 düşünüyordum ama fiyatları pahalı geldi ben de 2. el bir PS4 düşünüyorum. Şu an 6500 TL oyun yok tek kol sizce 2025'te hala alınır mı? Gideri var mı?

Daha önce özel oyunları oynamadıysan alınır. Özel oyunları bitirdikten sonra Xbox Series X veya PS 5 alınabilir. Çünkü GTA 6 da çıkacak. O zamana kadar elinizde bekletmeyin, satın.

Şu an PS5 daha mantıklı. Bende PS4 almayı düşünüyorum çünkü param yok, aslında TLOU dışında tüm özel oyunları PC'de bitirdim ama konsol zevkli oluyor. Paranız yeterse 5 alın

İlk kez konsol alacaksan alınır. Prosunu almanı öneririm 7200 serisinden almanı öneririm. Ama yeni oyunları oynayamazsın. 2022'den önce oyunları oynayabilirsin. Oyun kütüphanesi PS olarak PS2'den sonra en geniş oyun kütüphanesine sahip. Ama ilk konsolun değilse Xbox Series S almanı öneririm fakat onunda 512 GB SSD var ama CD-ROM yok pek yetmeyebilir. İnternetin hızı az ise hiç Xbox Series S alma.

İlk kez konsol alacaksan alınır. Prosunu almanı öneririm 7200 serisinden almanı öneririm. Ama yeni oyunları oynayamazsın. 2022'den önce oyunları oynayabilirsin. Oyun kütüphanesi PS olarak PS2'den sonra en geniş oyun kütüphanesine sahip. Ama ilk konsolun değilse Xbox Series S almanı öneririm fakat onunda 512 GB SSD var ama CD-ROM yok pek yetmeyebilir. İnternetin hızı az ise hiç Xbox Series S alma.

2 ay önce PS5 aldım

benim de birkaç ihtimal var önümde yardımcı olursanız sevinirim 8500 civarı ps4 alabilirm ya da yurtdışından 12 13 bin tlye xbox serie s güncel oyunları oynamak gibi bi derdim yok evde dostlarla oyalanacak bir şey olsun o yüzden ps5 e 20 k para bayılmak istemiyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı