PlayStation 4 9.03 Jailbreak mi Geliyor?

9.03 kırıldı, ama daha yayımlanmadı, ne zaman yayımlanacağıda belli değil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Resmiyet kazandi diyebiliriz 9.03 veya 9.04'ün kırıldığı, artik keyifleri ne zaman isterse o zaman paylaşırlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
9.03 kırıldı, ama daha yayımlanmadı, ne zaman yayımlanacağıda belli değil.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Resmiyet kazandi diyebiliriz 9.03 veya 9.04'ün kırıldığı, artik keyifleri ne zaman isterse o zaman paylaşırlar.

Hocam bana kalırsa bu hafta PlayStation'ın yeni sistemi gelecek Türkiye'ye gelir mi bilmiyorum gelirse 150 TL olacak en alt seviye üyelikte aylık o gelince Jailbreak'i de yayınlarlar.

Hocam bana kalırsa bu hafta PlayStation'ın yeni sistemi gelecek Türkiye'ye gelir mi bilmiyorum gelirse 150 TL olacak en alt seviye üyelikte aylık o gelince Jailbreak'i de yayınlarlar.
Bu hafta duyrulacak reis, duyurudan hemen sonra gelirmi bilmiyorum ama Türkiyede olacak o sistem.
Jailbreak için ise belirsiz, sadece bekleyecegiz.
Yeni sistem ps now gbulut oyun sistemi gibi ps1 ps2 vs. Oyunlar dahil olmak üzere oyunlari indirmeden veya indirerek, iyi bir kütüphane ile gelirse ve yıllık ücret için başta kampanya yapilirsa çogu insan jailbreaki umursamaz, game passin 3 ayligi bedava olmus zaman var, adamlar zarar edip ürününü tanittiki yayginlassin.

Bu hafta duyrulacak reis, duyurudan hemen sonra gelir mi bilmiyorum ama Türkiye'de olacak o sistem.
Jailbreak için ise belirsiz, sadece bekleyecegiz.
Yeni sistem PS Now gbulut oyun sistemi gibi PS1 PS2 vs. oyunlar dahil olmak üzere oyunlari indirmeden veya indirerek, iyi bir kütüphane ile gelirse ve yıllık ücret için başta kampanya yapilirsa çogu insan Jailbreak'i umursamaz, Game Pass'in 3 ayligi bedava olmus zaman var, adamlar zarar edip ürününü tanittiki yayginlassin.

Hocam o fiyatları gördünmü Sony Türkiye'yi takmıyor ki dolar kuru kaç TL olmuş Game Pass gibi olamaz yanına bile yaklaşamaz bana kalırsa.

Hocam o fiyatları gördünmü Sony Türkiye'yi takmıyor ki dolar kuru kaç TL olmuş Game Pass gibi olamaz yanına bile yaklaşamaz bana kalırsa.
Evet kral haklisin, demek istedigim şey; piyasada bir sistemi ürünü tanitiyorsan ilk zamanlar zarar edip insanlara taniticaksinki zamanla kâr edesin, microsoft bunu yapiyorsa sony de yapabilir, ama yapmazsa kendi kaybı

Bu abimiz jbleri yapan kişilerden birisi denemeler için masraf olduğunu ve bağış ile ilerleyeceğini söylemiş muhtemelen bir yöntem var ama emin olunması gerekiyor. Bakalım bence 1-2 haftaya jb gelmiş olacak.

Bu abimiz jbleri yapan kişilerden birisi denemeler için masraf olduğunu ve bağış ile ilerleyeceğini söylemiş muhtemelen bir yöntem var ama emin olunması gerekiyor. Bakalım bence 1-2 haftaya jb gelmiş olacak.

Sahte. Bu kişi sahte, Modded Warfare'ın sayfasına gir bunun sahte olduğunu söylüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı