PlayStation 4 hala alınır mı?

İmzamda ki sistemim var bir de Samsung'un 970 EVO Plus M.2 SSD'si güçlü sayılır mı bilmiyorum.
Sisteminiz gayet iyi. Orta ayarlarda takılmadan rahatça oynarsın. 30FPS oynamak için ek masraf yapmak çok gereksiz. Bir Dualsense alın hem Steam oyunlarında hem de PS oyunlarında rahatça kullanın. Ek yazılımlar ile çoğu oyunda kullanılabiliyor aklınızda bulunsun.
 
Sisteminiz gayet iyi. Orta ayarlarda takılmadan rahatça oynarsın. 30FPS oynamak için ek masraf yapmak çok gereksiz. Bir Dualsense alın hem Steam oyunlarında hem de PS oyunlarında rahatça kullanın. Ek yazılımlar ile çoğu oyunda kullanılabiliyor aklınızda bulunsun.
Peki Pro alırsam bu fps 60'a çıkıyor mu 1080p de?
 
Dostlar selam, çalışarak 3500 TL para biriktirdim. 3-4 sene önce PC topladım, PC toplamasaydım PS 4 alacaktım ama toplayınca PS4 işi yattı. O zamandan beri içimde hep bir ukte kaldı. Biraz para biriktirince de alayım mı diye düşünmeye başladım. Gönül isterdi ki PS 5 alayım ama bütçem yetmiyor maalesef ona :D yapacak bir şey yok.

Sıfır almayı düşünmüyorum ikinci el 1 TB PS 4 Slim düşündüm 2500 TL civarındalar şu an. PS 4'ü Online oyunlar için değil de exclusive oyunları için istiyorum. İşte Marvel's Spider-Man, infamous: Second son, Last of Us vs. fakat bunlar da yavaş yavaş PC'ye çıktıkları için içimi bir şüphe kapladı acaba alınır mı diye. Bu nedenle iki soru soracağım. İlkine gelecek olursak sizce PS 4 halen daha exclusive oyunlarını oynamak için 2500 TL gibi bir paraya alınır mı? İkinci sorum ise sizce üstüne 1K daha ekleyip PS 4 Pro mu almalıyım değer mi? Siz ne diyorsunuz fikirlerinizi duymak isterim.
144 hz ultra pc den sonra ps4 e dönünce çok kötü olacağını düşünmüştüm ama olmadı. PS4 bence hala daha alınır. Fiyatına göre çok iyi, o fiyata toplayacağın PC aynı performansı veremeyecek sonuçta.
 
Çok güzel bir sisteminiz var, ben de olsam güzel bir Controller alıp konsol hissini yaşardım.
Ama sizden bağımsız, bu devirde PS3 bile alınır.

Açıkçası bu bahsettiğim oyunlar arasında inFamous: Second Son'u çok oynamak istiyorum. Burak oyunda oynarken o zamanlar demiştim "oha lan oyuna bak bilgisayar da hayatta böyle bir oyun bulamam" kaç sene oldu halen daha bulamadım. Bütün exclusive oyunları oynayıp aradan çıkartmak istiyorum açıkçası.

PS4 + PS Plus aboneliği öneririm. Bu arada kasa olarak Slim öneririm.
Bende ordan gaza geldim açıkçası oyun fiyatları korkutuyordu beni. Sonra PS Plus çıkınca dedim fırsat bu fırsat.

144 Hz Ultra PC'den sonra PS4'e dönünce çok kötü olacağını düşünmüştüm ama olmadı. PS4 bence hala daha alınır. Fiyatına göre çok iyi, o fiyata toplayacağın PC aynı performansı veremeyecek sonuçta.

Yani sanırım çok kötü olmaz sonuçta birçok filmi de 30 FPS şeklinde izliyoruz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı