PlayStation 4 mü 5 mi almalıyım?

Bu konuyu Xbox vs. PS5 kavgasına çevirmezseniz memnun olurum. Zira konudan çok faydalandım kilitlensin istemem. Sizden özellikle rica ediyorum. @gcg1803 @yusuftsl @Eymen0000
Tamam hocam. Arkadaşlar hep xbox al diye yazınca konuya ps nin artıları ı söyledim arkadaşlar hiçbir şeyi kabul etmedi ondan uzadı.

170 tl 3 dandik oyunu savunuyosun.
Hocam ne diyim yani artık. Oyun kataloğu var dedim anlamadınız. Fiyat dediniz ben savundun anlamadınız. Daha pahalı olabilir evet de eski oyunlar geliyor deluxe a. Yakında eski god of war lar gelir. Daha sonra ps 3 oyunları gelir. Daha sonra güzel oyunlar da gelecek. Siz essentialda takılı kalmışsınız. 3 dandik oyun 3 dandik oyun. Neyse hocam bunu farklı yerde tartışalım cidden konunun açılma amacı bu değil arkadaşın da dediği gibi bu konuyu kapattırtmaya gerek yok.

Hocam ne diyim yani artık. Oyun kataloğu var dedim anlamadınız. Fiyat dediniz ben savundun anlamadınız. Daha pahalı olabilir evet de eski oyunlar geliyor deluxe a. Yakında eski god of war lar gelir. Daha sonra ps 3 oyunları gelir. Daha sonra güzel oyunlar da gelecek. Siz essentialda takılı kalmışsınız. 3 dandik oyun 3 dandik oyun. Neyse hocam bunu farklı yerde tartışalım cidden konunun açılma amacı bu değil arkadaşın da dediği gibi bu konuyu kapattırtmaya gerek yok.
Ya 170 tllik abonelikte katalog mu var dalga mı geçiyosun.

Ya 170 tllik abonelikte katalog mu var dalga mı geçiyosun.
Onda yok. Ben lafı uzatmadım. Ne olduğunu buliyorsun. Devam etmemizi istersen profilime gir daha önce yazdığım başka bir konudan cevap yaz. Ben gayet de biliyorum.

Ben 170 tllik abonelik diyorum sen oyun kataloğu diyosun bilmediğin belli.
Hocam hayır. Neyse hocam arkadaş rahatsız olmuş diyorum ki başka bir konuya yazın ordan devam edelim. Şu an uzatıyorsunuz. Profilimde xbox vs ps konulu bir çok konu bulursunuz. Ordan birinden yazın devam edelim istiyorsanız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı