PlayStation 4 Pro alınır mı?

Ben alınmaması taraftarıyım. PS5 Pro bile alınmamalı. Ama GTA6 için bekleyemezseniz alın tabi. Sony çoktan 5 in bile fişini çekmişken 4 tamamen arşiv havasında kalacak.

Hocam direkt PS4 Slim almanızı öneririm, PS3'e bulaşmayın. Elden çıkarmanız da kolay olur. Piyasası hızlı.
E benim 4k TV var

PS3 PS4 kadar iyi olmasa da bütçesi az olanlar için güzel bir seçenek neden öyle dediniz ki?
Benim butçem az sa nasıl alcam

PS3 PS4 kadar iyi olmasa da bütçesi az olanlar için güzel bir seçenek neden öyle dediniz ki?
Bir şey diyeceğim PlayStation 3
slim alayım mı

Kötü anlamda söylemedim hocam. PS3lerin neredeyse hepsi kırık ve emsali çok. Arkadaş 2 oyun oynayıp sıkılsa satmakta güçlük çekebilir. 4 5 bin verip PS3 almak yerine, 2 bin daha koyup PS4 Slim alabilir. Tabii ki PS3 de güzel konsol hepsini kullanmış, deneyimlemiş biri olarak öneri sundum. Gerisi arkadaşın bileceği iş.

Kötü anlamda söylemedim hocam. PS3lerin neredeyse hepsi kırık ve emsali çok. Arkadaş 2 oyun oynayıp sıkılsa satmakta güçlük çekebilir. 4 5 bin verip PS3 almak yerine, 2 bin daha koyup PS4 Slim alabilir. Tabii ki PS3 de güzel konsol hepsini kullanmış, deneyimlemiş biri olarak öneri sundum. Gerisi arkadaşın bileceği iş.
Yani PlayStation 4 Silm Alam

Bütçeniz 5000 TL ve altı ise PS3 alabilirsiniz eğer PS oyunları olmasın da derseniz daha güncel olan Xbox One da alabilirsiniz.
Şimdi siz ne önerirsiniz hocam

Max 9000 bin iki kollu olsun

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı