Bende rica ederim hocam.Hocam teşekkürler o zaman ben PlayStation 4 silimde kararlıyım siz de yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim
Bende rica ederim hocam.Hocam teşekkürler o zaman ben PlayStation 4 silimde kararlıyım siz de yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim
Kötü anlamda söylemedim hocam. PS3lerin neredeyse hepsi kırık ve emsali çok. Arkadaş 2 oyun oynayıp sıkılsa satmakta güçlük çekebilir. 4 5 bin verip PS3 almak yerine, 2 bin daha koyup PS4 Slim alabilir. Tabii ki PS3 de güzel konsol hepsini kullanmış, deneyimlemiş biri olarak öneri sundum. Gerisi arkadaşın bileceği iş.
Hocam şoyle birşey kendi bildiklerimi söylüyorum PS4 veya PS4 slim de şoyle PS4 pro 4k TV de 4k veriyo ama 4k TV de PS4 ve slim de 2k veriyor performans düşmez galıbaVESTEL 55QA9701 55inc 139 cm Smart QLED TV fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
VESTEL 55QA9701 55inc 139 cm Smart QLED TV fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Merhaba bu televizyonu aldım
İlk olarak ps4 slim modelini alıp 5 6 ay sonra ps5 le değiştirmeyi düşünüyorum
şöyle bi video izledim televizyon 4 kysa ps4 pro almazsan istediğin performansı alamazsın diye bu konu hakkında bilginiz var mı
Hocam ama bence bütçeniz varsa ps5 alın senin için daha iyi olcak PS4 lerde 60 Max FPS ama ps5 de bazı oyunlar da 120 FPS veriyor ve 2025'te çıkan oyunları ps4 lerde oyunyamicak siniz bence gidin ps5 alinVESTEL 55QA9701 55inc 139 cm Smart QLED TV fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
VESTEL 55QA9701 55inc 139 cm Smart QLED TV fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
şöyle bi video izledim televizyon 4 kysa ps4 pro almazsan istediğin performansı alamazsın diye bu konu hakkında bilginiz var mı
Hocam birde bir şey söyleyeceğim eyer biraz daha bütçe varsa ps5 Silm alın benceVESTEL 55QA9701 55inc 139 cm Smart QLED TV fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
PS 3 Slim 2025'te alınır mı?
VESTEL 55QA9701 55inc 139 cm Smart QLED TV fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Merhaba bu televizyonu aldım.
İlk olarak PS4 Slim modelini alıp 5 6 ay sonra PS5'le değiştirmeyi düşünüyorum.
Şöyle bir video izledim televizyon 4 kysa PS4 Pro almazsan istediğin performansı alamazsın diye bu konu hakkında bilginiz var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.