PlayStation 4 Pro mu, Xbox Series S mi almalıyım?

Peki hocam ps5de 4k 60hz televizyonmu 120hz mi oyun oynanır.
PS5 4k 120 FPS veremiyor. 120hz bir ekrana da çok gerek olmaz. Hatta Miles Morales'te 4k 60 FPS bile veremiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2022 başında ne değişiklik olur hocam sizce ps5de yazılımsal olarak.

Xbox Series X'i en düşük 6200TL'ye bulabiliyorum sizce 3800'e Amazon'dan sıfır "Series S" mi almalıyım yoksa 6200TL'ye Xbox Series X'i almak için para mı biriktirmeliyim? Yani konsol tutkum o kadar yok, konu açılışında kriterlerimi belirttim. Sizce Series X'in bu fiyatı için bu para biriktirilmeli mi yoksa başka şeyler için mi kullanılmalı?

4k tv varmı hocam varsa xbox series x yoksa series s.

Eğer alabiliyorsanız tabi ki Xbox Series X.

Eğer alabiliyorsanız tabii ki Xbox Series X.

1080p 240 Hz monitörüm ve 2K 120 Hz monitörüm var. 4K geçiş düşünmüyorum. Sizce yine de Series X mi almalıyım? Not: Benim için konsolun yüksek FPS vermesi çok önemli.

1080p 240 Hz monitörüm ve 2K 120 Hz monitörüm var. 4K geçiş düşünmüyorum. Sizce yine de Series X mi almalıyım? Not: Benim için konsolun yüksek Hz değeri vermesi çok önemli.
Yüksek FPS istiyorsan mutlaka Series X, daha güçlü olduğu için çoğu oyunda daha yüksek FPS veriyor.

1080p 240 Hz monitörüm ve 2K 120 Hz monitörüm var. 4K geçiş düşünmüyorum. Sizce yine de Series X mi almalıyım? Not: Benim için konsolun yüksek FPS vermesi çok önemli.
Yüksek FPS istiyorsan mutlaka Series X, daha güçlü olduğu için çoğu oyunda daha yüksek FPS veriyor.
Arkadaş demiş zaten. 2k'da ve 1080p'de güzelce akarsınız. Hem de depolama alanına para vermek yerine daha iyi bir donanım almış olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…