PlayStation 4 Pro mu, Xbox Series S mi almalıyım?

Kutulu oyunlarda kardeşlik yapılamıyor bildiğim kadarıyla. CD kırılırsa/çizilirse iş baya sıkıntılı olur dediğiniz gibi. Bazı kişiler bu CD al-sat işlerini baya yapıyor. Oyunlara verecek çok parası olmayanların koleksiyon yapacağını pek zannetmiyorum (yeni PS5 oyunları için). Yapan varsa zaten aradaki farka bakmaz yapıştır. Fakat Türkiye'de böyle yapabilecek çok az kişi var (kur+vergiler sağolsun).
Fazileri düşürmemiz gerek. Faizler Dolar 8.48, düşürmemiz Dolar 8.55, gerek Dolar 8.60
Kutulu oyunlarda kardeşlik yapılamıyor bildiğim kadarıyla. CD kırılırsa/çizilirse iş baya sıkıntılı olur dediğiniz gibi. Bazı kişiler bu CD al-sat işlerini baya yapıyor. Oyunlara verecek çok parası olmayanların koleksiyon yapacağını pek zannetmiyorum (yeni PS5 oyunları için). Yapan varsa zaten aradaki farka bakmaz yapıştır. Fakat Türkiye'de böyle yapabilecek çok az kişi var (kur+vergiler sağolsun).
Bazı dediklerin doğru. Ondan beğendim.

Konuyu tekrar hortlatıyorum kusura bakmayın ama tam şimdi sipariş verecektim ki Series S'i controllersiz olarak 3400TL'ye buldum. Sizce 3800e controllerli almam mı mantıklı yoksa 3400TL'ye controllersiz alıp farklı bir alternatif yapmak mı mantıklı? Bildiğiniz bir yöntem var mı ne yapmalıyım?

Konuyu tekrar hortlatıyorum kusura bakmayın ama tam şimdi sipariş verecektim ki Series S'i controllersiz olarak 3400TL'ye buldum. Sizce 3800e controllerli almam mı mantıklı yoksa 3400TL'ye controllersiz alıp farklı bir alternatif yapmak mı mantıklı? Bildiğiniz bir yöntem var mı ne yapmalıyım?
Kol dahil şekilde alın. Alternatif bir şeyler daha pahalıya gelebilir. İlaveten orijinal kol varken neden alternatif alınsın ki? Hem de arada 400 TL fark varken.

Hocam artık Series S Türkiye'de oyun severlerin son umudu. PS desen konsol 8K oyunlar 700 TL. PC desen ekran kartı stokları yok donanımlar iyice pahalandı. Son çaremiz Series S. Hem *uygun* fiyata yeni nesil bir konsol hem de Game Pass avantajı. Kesinlikle Series S hocam. Edit : Konsolu tercih ettiğinizi yeni gördüm hayırlı olsun hocam.

Hocam artık Series S Türkiye'de oyun severlerin son umudu. PS desen konsol 8K oyunlar 700 TL. PC desen ekran kartı stokları yok donanımlar iyice pahalandı. Son çaremiz Series S. Hem *uygun* fiyata yeni nesil bir konsol hem de Game Pass avantajı. Kesinlikle Series S hocam. Edit: Konsolu tercih ettiğinizi yeni gördüm hayırlı olsun hocam.

Sağ olun daha iyisi sizde var mı bilmiyorum ama daha iyisi sizin olsun hocam. :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı