PlayStation 4 Pro mu, Xbox Series S mi almalıyım?

Xbox series s 2tb ssd takabiliyomuyuz hocam?
Yeni nesil oyunları oynamak (ya da güncelleme almış) için bu var.

Fakat yeni nesil güncellemesi almamış tüm oyunlar diğer disklerde depolanabilip oynanabilir.

Fakat yeni nesil güncellemesi almamış tüm oyunlar diğer disklerde depolanabilip oynanabilir.
Anladım sağolun bence en iyisi ps5 oyunlar 4k 60fps desteği var zaten.

Bilgisayar olarak Monster Abra A5 v16.6.5 modeline sahibim ve bu bilgisayarıma SanDisk Ultra 3D 500 GB SSD,
Crucial 16 GB DDR4 3200 MHz CL22 RAM eklemesi yaptım. Bilgisayarımın ekran kartı bildiğiniz üzere GTX 1650 Ti'dır. Xbox Series S ikinci el fiyatı en düşük 3500TL'ye, PS4 Pro ikinci el fiyatı en düşük 2600TL'ye buldum. Ayrıca Xbox Series S'in sıfırını 6 ay sıfır faizle taksit imkanıyla Amazon'dan satın alabiliyorum. Exclusive oyun takıntım yoktur. Tek takıntım şu ana kadar çıkmış tüm oyunlarda ve uzun vadede çıkacak(mesela sonraki beş yıl) tüm oyunlarda 1080p çözünürlük ve üzeri çözünürlüklerde 60 FPS ve üzeri FPS almak istiyorum. Belirttiğim kriterlere göre hangi konsolu satın almam daha mantıklı olacaktır? Her şeyiyle karşılaştırma yaparak anlatır mısınız? Cevaplarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Ps4 tercih ederim oynayacağın oyunları düşün god of war, spiderman ...
Peki PlayStation 4'e Jailbreak işlemi yaparak istediğim oyunu satın almadan yükleyebiliyor olsam da yine de tercihim Series S'ten yana mı olmalı?
Oyunları pc varsa zaten oynarsın ama ps4 sana bambaşka deneyimler katar.
PS5 digital Türkiye gibi internet altyapısı kötü olan ülkelerde pek mantıklı değil. Aynı zamanda PS Store'a bağlı kalmakta mantıklı değil.
Yanılıyorsun normali arasında hiç bir fark yok o CD oyunları indiren kilit gibi düşün.
İki tane Series S parası bir PS5. Ayrıca o kadar para versem Series X alırım sırf oyunlara da daha fazla para vermemek için ve Teknik olarak Series X daha güçlü olduğu için.
Ps4 sahibiysen ps5 geçmen lütuf gibi olur

PS4 tercih ederim oynayacağın oyunları düşün God of War, Spider-Man...

Oyunları PC varsa zaten oynarsın ama PS4 sana bambaşka deneyimler katar.

PS4'ün exclusive oyunları olduğu gibi Series S'in de exclusive oyunları var. Ayrıca teknik olarak Series S daha güçlü bence çünkü benim için en aşağı 60 FPS ve 1080p çözünürlük gerekli. O kadar para verip de bazı oyunlarda 30 FPS alıp gözümü paramla kanatmak istemiyorum ve uzun süre dayansın istiyorum. Bu da oyun optimizasyonlarına ve teknik özelliklere bağlı ve oyun geliştiricilerinin verdiği desteğe de.

PS4 Pro alırsan 2 sene götürür, Series S alırsan en az 7 sene götürür. Basit bir örnek vereyim; GTA 6 muhtemelen PS 4 taraflarına hiç uğramayacak.
Gta6 ps4 pro desteği geliceğini düşünüyorum ama ps4 gelmicek.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı